CityVisionMagazine

Ai grija de pielea ta!

Gesturile care ne protejează, precum spălatul pe mâini, sunt vitale în această perioadă. Dar, repetate des, ele pot cauza probleme dermatologice. Bariera naturală a pielii este slăbită, iar mâinile devin aspre și deteriorate. Însă, împreună putem lupta împotriva efectelor pandemiei, printr-un mix de eficiență, inovație științifică și solidaritate. Pentru că ai fost alături de noi în cadrul webinariilor, descoperă acum detaliile celei mai importante lansări dermatologice a anului pentru pielea ta.

NAOS și laboratoarele sale dermatologice Bioderma au creat prima soluție bifazică lipo-alcoolică ce dezinfectează și hrănește pielea dintr-o singură mișcare.

Descoperă produsul aici: https://www.bioderma.com.ro/produsele/biphase/lipo-alcoolique

Mai mult, Naos își ia angajamentul ca 100% din profitul generat din vânzarea Biphase Lipo-Alcoolique va fi donat fundațiilor și asociațiilor care luptă împotriva COVID-19. 

NAOS s-a angajat întotdeauna în cercetare și sănătate publică și dovedește încă o dată acest lucru prin decizia de a direcționa profitul obținut din vânzarea acestui produs către ONG-urile si Fundațiile care se ocupă de prevenirea epidemiilor.

Biphase Lipo-alcoolique este o inovație dermatologică brevetată la nivel mondial.

NAOS și Laboratoarele sale dermatologice BIODERMA vă oferă Soluția Bifazică Lipo-alcoolică, un dezinfectant pentru mâini pe bază de alcool, cu dublă acțiune: ucide virusurile și reface pielea într-un singur pas!

Produsul acționează în 2 faze:

1. Faza alcoolică pentru protejarea sănătății (74.5% etano)l.

2. Faza lipidică pentru îngrijirea pielii (10% ulei de shea și squalană).