CityVisionMagazine

Alege-ți starea de spirit cu noua gamă FA

De acum, îți poți modela starea de spirit așa cum îți dorești, alături de noua gamă de produse Fa Choose your mood! Ești pregătită să îți exprimi starea prin parfum? Alege cum vrei să te simți și începe-ți ziua cu unul dintre cele 3 sortimente ale gamei: Go Happy, Get Spiritual sau Catch Dreams!

Dacă ai un spirit spontan, optimist, curajos și aventuros, Fa Go Happy cu parfum de grapefruit, căpșuni și vanilie este alegerea potrivită. Găsește-ți echilibrul perfect alături de Fa Get Spiritual și fii de neoprit. Datorită compoziției sale parfumate unice, florale, cu lavandă, bergamotă și mandarină, dușul va deveni ritualul tău preferat.

Ai nevoie de un moment de respiro? Alege crema de duș Fa Catch Dreams cu parfum vibrant de lavandă, brad și eucalipt. Tehnologia inovatoare Sleep Well ajută la îmbunătățirea somnului, având la bază o compoziție de uleiuri parfumate cu proprietăți care induc somnul și îmbunătățesc calitatea acestuia.

Noua gamă de produse promite să ofere starea de spirit de care ai nevoie pentru fiecare zi, prin beneficii sustenabile și prin tehnologii avansate:
Geluri de duș: >93% ingrediente derivate din ingrediente naturale, formulă biodegradabilă, formulă vegană
Deodorante antiperspirante spray: tehnologie de eliberare treptată a parfumului, pentru momentele în care ai cea mai mare nevoie, 0% alcool, tehnologie anti-pete, formulă vegană
Gelul de duș Catch Dreams: o compoziție de ulei de parfum care îmbunătățește calitatea somnului

Despre formulă și ambalajul sustenabil
Gelurile de duș au peste 93% ingrediente derivate din ingrediente naturale, formulă biodegradabilă și vegană. Fără uleiuri minerale, microplastic sau parabeni.
Deodorantele antiperspirante spray conțin 0% alcool și au, de asemenea, formulă vegană.

Dă Swipe la Vibe! – Alegi și câștigi premii!
Odată cu lansarea noii game, Fa își provoacă fanii să îndrăznească să se plimbe din stare în stare până își regăsesc adevăratul self, prin campania ”Dă Swipe la Vibe”. Oricine cumpără un produs Fa* și înregistrează codul bonului pe www.simtetefantastic.ro poate câștiga la alegere unul dintre cele trei premii potrivite stării sale de spirit: un Kit Go Pro Hero 7 , un voucher Jysk în valoare de 1.500RON pentru amenajarea unui colț zen sau un Kit Catch Dreams pentru somn liniștit (alcătuit din pătură ponderată, mască de dormit și un talisman dream catcher).

*cu excepția săpunului solid FA