CityVisionMagazine

Tehnici de înfrumusețare la cele mai înalte standarde. Legacy Med propune inovații excelente în România: “Alegem să îți oferim cele mai bune produse de pe piață”

Frumusețea vine la pachet cu grija pe care o acorzi propriului tău trup dar și cu profesioniștii la care apelezi. Dacă te gândești că ai vrea să schimbi ceva la tine pentru a fi mai atrăgătoare, ceva care să-ți completeze frumusețea sau pur și simplu să estompezi” cumva trecerea timpului, soluția pentru tine este să te lași în grija unor medici profesioniști și a unei echipe cu adevărat dedicate.

Legacy Med este locul unde vei descoperi nenumărate optiuni pentru tine, fie că vrei să îți mărești buzele, să-ți ridici pomeții, sprâncenele, să ai un contur desăvârșit al feței, să-ți estompezi ridurile, să faci implant mamar sau agumentare fesieră, medicii vor avea grijă să-ți ofere exact ceea ce ceri.

Clinica estetică Legacy Med este locul perfect pe care îl poți alege pentru a da startul transformărilor. Aici te așteaptă medici instruiți la cele mai înalte nivele de pregătire în domeniu. Clinica a răspuns de fiecare dată cu profesionalism și dedicare cererii pecienților și le-a oferit suportul pentru a avea parte de o transformare cât mai plăcută și ușoară.

Pacientul va fi informat asupra beneficiilor și a riscurilor minime în urma intervenției estetice. Fiecare persoană care va alege să se lase pe mâna profesioniștilor de la Legacy Med va avea posibilitatea să pună întrebări și să discute deschis despre intervenția dorită astfel încât să se ajungă la o concluzie realistă și la un rezultat așteptat.

La Legacy Med facem cunoștință cu Simona Chițac, o profesionistă care a pus bazele unei clinici dedicate înfrumusețării și reparării alături de medici atent instruiți și un personal dedicat și amabil. Simona Chițac bifează o colaborare unică care revoluționează industria estetică. Cu un aplomb greu de egalat, clinica estetică Legacy Med din București aduce în România prin Turkey Hair Academy, alături de Dr. Bircan – președintele academiei, o ultimă inovație în transplantul de păr: implant de păr pentru femei fără ca podoaba capilară să fie tunsă înainte de intervenție.

Simona Chițac surprinde piața esteticii din România cu o inovație care dă șansa fiecărei persoane să aibă parte de o exepriență cât mai plăcută. Pentru că interacțiunea și comunicarea cu pacienții este un factor primordial, ea a dezvoltat în cadrul clinicii Legacy Med, din București, un “ghid de ședere” pentru pacienții din străinătate. Astfel, acestora li se alocă un  Legacy Host (ghid), de la aterizarea în România și până la întoarcerea în țara de provenință. Acesta având cunoștințe medicale, devine gazda pacientului alături de care merge la toate analizele pre-intervenție, organizează ieșiri în oraș și are grijă ca pacientul să se simtă cât mai confortabil și susținut moral înainte și după intervenție.

Pacientul va obține din partea personalului Legacy Med toate informațiile de care are nevoie ca întregul proces să fie unul sigur și ușor. Legacy Med luptă pentru a reda sănătatea și frumusețea oamenilor, de aceea a atins mereu perfecțiunea prin calitate, medici de top și produse superioare.

Pentru mai multe detalii sună chiar acum la 0799966698 sau intră pe https://legacy-med.ro/ pentru mai multe informații!

“Alegem să îți oferim cele mai bune produse de pe piață, grija noastra și promisiunea ca vei fi mulțumit de alegerea făcută prin Legacy Med. Fiecare programare începe cu o evaluare a nevoilor reale a fiecarui pacient și cu un plan de intervenții potrivit” – Legacy Med.