CityVisionMagazine

Cătălin Botezatu, mărturisiri inedite despre începuturile carierei sale! Cine l-a ajutat în cariera sa ca model

În podcast-ul lui Radu Țibulcă, Cătălin Botezatu a vorbit despre începuturile carierei sale în lumea modei. Ce dezvăluiri a făcut creatorul de modă?

Cătălin Botezatu nu are nevoie de foarte multe prezentări, fiind unul dintre cei mai talentați și consacrați creatori de modă atât din România, cât și din străinătate. Invitat în podcast-ul lui Radu Țibulcă, Cătălin Botezatu a vorbit deschis despre începutul carierei sale în lumea modei. Juratul de la „Bravo, ai stil!” le-a dezvăluit fanilor săi că a devenit un model de succes din întâmplare.

„Întâmplător. A fost o pură întâmplare. Pașii mei nu erau pentru a face design. Am făcut un liceu de matematică-fizică, m-am pregătit, am făcut meditații îngrozitor de grele. Pentru că  tatăl meu își dorea să dau la Politehnică, am și dat, de altfel, să fac energetică nucleară și apoi să fac practică la reactorul nuclear din Canada. I-am făcut pe plac, după care mi-am dat seama, în toamnă, că nu-mi place să fac asta, să mă duc la această facultate, deși susținusem examenul, eu am vrut să mă fac actor. Mi se părea cool. M-am dus și am dat la IATC și acolo erau doar trei locuri, trei pentru femei, trei pentru bărbați,  pe vremea aceea. Am dat, am picat primul sub linie, dar asta e. Am învățat multe lucruri, am avut ocazia să joc și în multe filme”, a declarat Cătălin Botezatu, notează Radio Impuls.

Cătălin Botezatu: „Datorită Biancăi Brad am ajuns aici”

În continuare, creatorul de modă a mai dezvăluit cine este persoana care și-a pus amprenta asupra carierei sale. Potrivit spuselor sale, Cătălin Botezatu îi este recunoscător Biancăi Brad.

„Datorită Biancăi Brad am ajuns aici, pentru că ea lucra deja ca model, fratele ei la fel, și avusese loc o plecare în Franța unde, de obicei, manechinii când plecau afară, rămâneau pe capete, pe vremea lui Ceaușescu. Ori de câte ori rămâneau cohorte de manechini și manechine se dădea un examen extrem de greu, dura chiar două săptămâni. Dacă aveai șanse să intri, intrai, lucrai ca model cu carte de muncă.”, a mai adăugat Cătălin Botezatu.

Vezi interviul integral >>> https://www.youtube.com/watch?v=c0Tkk8mdENs