CityVisionMagazine

Cum să arați bine de sărbători. Trei look-uri pe care ți le poți face cu minim de efort

Pleci undeva cu prietenii de Paște sau rămâi acasă cu familia? Indiferent de locația în care te vei afla în acea perioadă, starea de spirit trebuie să îți fie la cel mai înalt nivel. Iar un styling pe măsură va contribui cu siguranță la acest lucru.

Chiar dacă nu ai prea multă îndemănare când vine vorba de părul tău,  iți propunem 3 look-uri de sărbătoare extrem de ușor de realizat. Nu trebuie să cheltui o avere pentru realizarea acestora, chiar dacă vremea de afară nu va fi prea generoasă cu tine. În ciuda umidității și a ploilor mărunte, vei descoperi în rândurile de mai jos un top câteva recomandări de produse, care iți vor face cu siguranță zilele mai frumoase.

1 – Valuri ușoare pe lungimi

Dacă ești posesoarea unui păr lung, e simplu să obții acest look. După ce l-ai spălat, împletește un sfert din el și lasă-l să se usuce în tihnă. Sau, dacă ești pe fugă, usucă-l cu ajutorul unui foehn în această poziție, dar înainte aplică în acea zonă un produs flexibil, care să iți ofere putină fixare. Iți recomandăm  spuma Enhance It de la Londa Profesional. Este ideală pentru un styling lejer și are efect anti-static. Odată uscat, poți desface zona împletită și cu ajutorul unui pieptene cu dinții mai rari, poți pieptăna ușor tot părul.

2 – Un păr drept, lăsat lejer pe spate

Suntem convinși că ai acasă o placă pentru păr. Ei bine, după ce ți-ai spălat podoaba capilară, te sfătuim să folosești un produs cu protecție termică pe care să îl aplici pe toată lungimea părului. Acesta va avea grijă de pletele tale când le vei usca bine cu foehnul. Împarte părul în secțiuni, prinde-le cu câteva agrafe, apoi, pe rând, ia câte o șuviță de grosime medie și întinde-o ușor cu placa. Nu trebuie să insiști. Părul tău va arăta foarte bine chiar dacă nu ai îndemânarea unui profesionist. La final aplică un spray de strălucire precum Spark Up de la Londa Professional sau un fixativ. El va ține în frâu firele rebele și iți vor oferi acel finish de oglindă după care suntem convinși că tânjești și tu.

3 – Bob buclat

Ce bine arată câteva bucle pe un bob mediu. Nu-i așa? Și pentru că vorbim de un păr nu foarte lung, iți recomandăm să încerci câteva bucle lejere. Cum? Cu ajutorul unui produs care să îi ofere mai întâi o fixare flexibilă precum crema Coil Up, este un produs de styling special pentru bucle. Aplicat pe părul umed, apoi uscat cu difuzorul, acest produs iți va ondula natural podoaba capilară și iți va oferi strălucire delicată.

Suntem convinși că o să iți iasă. Succes și Sărbători tihnite să ai!