CityVisionMagazine

Cadou valoros de la Laurențiu Reghecampf pentru Anamaria Prodan Reghecampf. 300.000 de euro pentru un bolid fabulos

Afacerista și-a găsit dragostea în brațele fotbalistului Laurențiu Reghecampf, care în prezent este antrenor de fotbal. Cei doi s-au căsătorit pe data de 14 iunie 2008 în Las Vegas, iar pe pe 31 august 2008 s-a născut băiatul lor, Laurențiu Junior, în Germania.

De curând, sexi impresara a primit un cadou bombă de la soțul său, un bolid de 300.000 de euro, de care este foarte mândră.

După noul contract cu Al Ahli, tehnicianul a simțit nevoia să-i facă o bucurie și soției. Ea a fost surprinsă prin trafic, la bordul bolidului de lux.

Anamaria Prodan a fost surprinsă pe străzile din București într-un Bentley Bentayga. „Bijuteria” costă peste 300.000 de euro și completează acum colecția familiei Reghe-Prodan.

Cuplul crește împreună patru copii. Cele două fete ale impresarei din prima căsătorie cu baschetbalistul român Tiberiu Dumitrescu, alături de care le-a crescut pe Rebecca, în vârstă de 21 de ani și Sarah, în vârstă de 20 de ani. Cele două domnișoare s-au născut în New Jersey, Statele Unite. Împreună cu Laurențiu mai crește un copil, Luca, băiatul din prima căsătorie a lui Laurențiu, născut în 2001. De asemenea, cei doi au grijă și de copilul lor, Laurențiu Junior, în vârstă de 13 ani.

În 2008, Anamaria Prodan a fost numită președinte la CS Buftea în liga a II-a, fiind singura femeie care a condus destinul unei echipe din liga II-a. În 2009 a devenit președintele executiv al echipei FC Snagov, după care a activat ca general manager la FC Gloria Bistrița și general manager la FC Concordia Chiajna. În 2012 a devenit președinte executiv la U Cluj.

La începutul anilor 90′, Anamaria Prodan scria articole pentru publicatiile „Ciao”, „Ora” și „Indiscret”, iar în perioada 2012-2014 a avut singurul reality show din România, numit „Prodanca și Reghe”.

Anamaria Prodan este fiica Ionelei Prodan și a lui Traian Tănase. Are o soră pe nume Anca.Tatăl ei a murit pe când Anamaria avea 19 ani. Afacerista investeșe zeci de mii de euro în haine pentru a arăta impecabil, lucru bine-cunoscut în rândul oamenilor din showbiz.

La vârsta de 47 de ani, Anamaria Prodan are o carieră de succes și este agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea și FC Snagov, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la Concordia Chiajna.