CityVisionMagazine

Blueair, purificatoarele premium certificate la nivel mondial pentru performanta, sunt disponibile acum si in Romania

Klarwin, compania europeana specializata de aproape doua decenii in servicii personalizate de consultanta tehnica si implementare de solutii cross-industry de varf, introduce pe piata din Romania, brandul de purificatoare de aer Blueair, singurul din lume care beneficiaza de cele mai inalte certificari pentru performanta, calitate, fiabilitate si design. Daca pana de curand echipa de ingineri Klarwin si-a concentrat atentia exclusiv asupra aplicatiilor industriale menite sa imbunatateasca atat fluxul de lucru si gradul de productivitate, cat si impactul asupra mediului inconjurator, odata cu lansarea in Romania a purificatoarelor de aer Blueair, compania vizeaza si contributia directa la schimbarea in bine a vietii consumatorilor finali, oferindu-le acestora acces la solutii de purificare a aerului usor adaptabile oricarei locuinte, ultra-eficiente si mai ales necesare pentru o viata sanatoasa.

Blueair – cel mai inalt standard de purificare a aerului, accesibil acum si consumatorilor romani

Aer curat pentru generatiile viitoare.” – aceasta deviza se afla de mai bine de douazeci de ani la baza tuturor inovatiilor Blueair, expertii in cercetare si dezvoltare ai companiei suedeze fiind din start dornici sa conceapa cele mai performante purificatoare de aer din lume. Purificatoare care sa fie capabile sa reziste testului timpului, sa asigure un mediu sigur pentru generatiile care vor veni si in acelasi timp sa aiba un impact redus asupra mediului inconjurator. Inca de la primele modele de purificatoare de aer lansate pe piata, Blueair a avut in vedere depasirea standardelor de calitate existente pana in momentul respectiv, marturie stand atat numeroasele distinctii internationale pentru performanta si inovatie, cat si parteneriatele cu importante institutii guvernamentale, lanturi hoteliere si companii auto, de telecomunicatii sau pharma. Gratie performantelor tehnologice dovedite, fiabilitatii si constructiei la cel mai inalt nivel, purificatoarele Blueiar sunt sinonime in prezent cu excelenta la capitolul aer curat, sistemele de filtrare a aerului deservind atat companiile care activeaza in zona serviciilor publice, cat si clientii individuali care prioritizeaza sanatatea si care sunt constienti ca preventia este chiar mai importanta decat tratarea atunci cand vine vorba despre afectiuni respiratorii.

De aerul curat asigurat de purificatoarele Blueair se bucura vizitatorii celebrelor lanturi hoteliere Fairmont si Ritz-Carlton, recunoscute de altfel pentru calitatea mediului ambiental, staff-ul ambasadelor Statelor Unite ale Americii, Frantei, Suediei, Danemarcei, Olandei si Norvegiei, angajatii companiilor-gigant T-Mobile, Pfizer, Samsung si Cisco, proprietarii autoturismelor Volvo, precum si numeroase centre de ingrijire sau spitale care intretin colaborari cu Unicef, organizatie sustinuta de ani buni de catre Blueair.

Tehnologii care fac diferenta in ecuatia unei vieti sanatoase si a unui trai de calitate

Modelele de purificatoare Blueair pe care Klarwin le aduce pe piata din Romania, fac parte din gamele de top destinate consumatorilor finali, mai precis locuintelor la bloc, caselor si spatiilor cu dimensiuni similare destinate birourilor. Este vorba despre purificatoarele din gamele BlueClassic si HealthProtect, concepute pentru a acoperi spatii cuprinse intre 15 m² si 72 m², si dotate cu cele mai avansate tehnologii de filtrare, distributie a aerului si monitorizare, carora li se adauga un nivel redus de zgomot.

Gratie tehnologiei HEPASilent™, care combina filtrarea mecanica si electrostatica, rata de livrare a aerului curat (CADR), este de cinci ori mari mare decat cea obtinuta prin metodele conventionale de utilizare a filtrarii mecanice. De asemenea, purificatoarele Blueair sunt concepute pentru a retine inclusiv particule de 0.1 microni, de 30 de ori mai mici decat un fir de par uman, printre acestea numarandu-se fumul, bacteriile, virusii, polenul, sporii de mucegai, acarienii, parul de animale si compusii organici volatili. Si asta nu doar pe parcursul zilei. GermShield ™ este o tehnologie care incorporata in purificatoarele Blueair din gama HealthProtect, permite o monitorizare activa a camerei, chiar si in perioada de standby. In momentul in care purificatorul detecteaza conditii de mediu favorabile dezvoltarii germenilor si bacteriilor, este activata automat incarcarea cu plasma. Iar pentru ca unul dintre principalele neajunsuri ale sistemelor obisnuite de filtrare a aerului este nivelul ridicat de zgomot, gratie tehnologiilor Blueair HEPASilent si HEPASilent Ultra™, purificatoarele sunt extrem de silentioase si nu incomodeaza cu nimic desfasurarea activitatilor de zi cu zi sau odihna din timpul noptii.

Purificatoarele de aer Blue by Blueair sunt cele mai accesibile si mai compacte concepute pana in prezent de compania suedeza. Datorita greutatii si dimensiunilor reduse, acestea sunt foarte usor de manevrat, putand fi mutate cu usurinta dintr-o camera in alta, sau chiar luate in calatorii. In plus, design-ul elegant si chic, cu prefiltre textile colorate, care pot fi inlocuite in functie de preferinte sau de stilul camerei in care produsele sunt instalate, transforma purificatoarele din gama Blue in obiecte cu importante valente estetice, nu doar functionale.

Modelul Blue Pure 221 acopera spatii de pana la 50 m², fiind ideal pentru living-uri sau open space-uri, cantareste doar 7 kg si vine acompaniat de cinci culori de prefiltre textile, care pot fi achizitionate si separat.

Conceput pentru spatii mici, de pana la 15 m², si pentru a asigura un aer curat oricand si oriunde, chiar si in deplasari, purificatorul Blue Pure 411 poate fi transportat cu usurinta intr-o geanta sau intr-un bagaj de mana. Cantareste 1,6 kg, insa pe cat este de mic, pe atat este de puternic, filtrand complet aerul din camera la fiecare 12 minute si reducand in mod eficient atat praful, cat si polenul sau fumul.

Gama de purificare Blueair Classic este alcatuita din trei modele, echipate additional cu filtrul de tehnologie Smokestop™, un filtru specializat cu carbune activ, ceea ce le recomanda in mod special pentru utilizarea in incaperi in care este necesara eliminarea poluantilor gazosi grei, cum ar fi fumul de tutun, noxele din trafic, mirosurile si compusii organici volatili.

Protectie 24/7 impotriva virusilor si a bacteriilor. Inclusiv in timpul somnului.

HealthProtect™, cele mai noi purificatoare de aer Blueair, sunt si singurele care ofera protectie 24/7 impotriva virusilor si bacteriilor, gratie tehnologiei GermShield ™ care monitorizeaza activ incaperea si activeaza automat functionarea, eliminand atat virusii si bacteriile existente, cat si prevenind dezvoltarea altora noi. Spre deosebire de alte purificatoare de aer care directioneaza aerul curat intr-o singura parte a camerei, tehnologia SpiralAir ™ cu care sunt dotate purificatoarele din gama HealthProtect™, asigura distributia aerului curat in toata camera, acoperand in mod eficient intreaga suprafata.

Purificatoarele HealthProtect™ reprezinta o alegere excelenta chiar si pentru cei mai exigenti clienti, dat fiind si nivelul scazut de zgomot, cel mai mic din portofoliul Blueair. Tehnologia HEPASilent Ultra™ duce performanta la un nivel superior, asigurand cea mai avansata filtrare si mai mult aer curat, in cel mai silentios mod cu putinta.

Gamele de purificatoare Blueair sunt disponibile pe platforma https://air.klarwin.com/, specialistii Klarwin asigurand oricarui client asistenta necesara pentru luarea celor mai bune decizii.