CityVisionMagazine

Top 5 culori de păr la modă în 2021

Când vine vorba de moda în hairstyling, nu prea ai timp să te plictisești. Pentru că fiecare început de an vine cu propuneri noi de culoare și tunsori, care mai de care mai îndrăznețe. Vrei să afli ce se poartă în acest an? Găsești toate informațiile de care ai nevoie în rândurile de mai jos.

Dacă privim puțin în urmă, anul 2020 a fost dedicat blondurilor aurii, caramel și de culoarea mierii. Sunt culori strălucitoare, care emană bogăție și opulență, nu-i așa? În ce privește tehnica de colorare, balayage-ul a  reprezentat cel mai dorit styling dintre toate și s-a adresat nu doar nuanțelor deschise, ci și celor închise precum negru sau ciocolatiu. Pentru cei îndrăzneți, în ciuda faptului că din cauza pandemiei, socializarea a fost destul de limitată, culorile puternice au ocupat un loc de cinste.

TRENDURI DE CULOARE PENTRU 2021

Ciocolatiu în nuanța cireșelor coapte

Dulce precum cireșele, la fel de fină ca ciocolata, această nuanță este una dintre vedetele anului 2021. Vorbim despre culoarea ideală pentru cei dornici să mai adauge șuvițe roșii sau mai închise de culoare.

Păr de sirenă

Culorile pastelate vor fi din nou în trend anul acesta. Dacă vrei un look de sirenă, optează pentru nuanțe de liliac, roz light, verde precum spuma mării, sau bleu, la fel ca oceanul.

Bronde Balayage

Pentru cei care nu pot decide între balayage-ul blond sau brunet, un echilibru de nuanțe între castaniu și blond este cea mai populară alegere în 2021, grație modelului Hailey Bieber. Ea este cea care a dat tonul acestui trend pe Instagram și pare că nu se mai satură de el.

Blond platinat cu rădăcini închise

Blondul platinat cu rădăcini închise este cel mai proaspăt trend din acest an. Pe un bob mediu, această nuanță oferă mai multă textură părului și îi dă un aer estival.

Castaniu rece

Părul castaniu primește o nuanță mai rece în acest an. Acest lucru ne oferă un echilibru perfect între șuvițele maronii bogate și cele radiante, cu un finish rece, dar plin de strălucire.

Te interesează și ce alte nuanțe sunt pe val în acest an? Cere sfatul specialistului Wella Professionals din saloanele partenere Wella.