CityVisionMagazine

A făcut Ilinca Vandici primul milion de euro? Ce răspuns i-a dat lui Radu Țibulcă

Ilinca Vandici, invitaa lui Radu Țibulcă în podcast-ul „Vin de-o poveste” a scos la iveală detalii interesante din viața personală.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Cu o carieră longevivă în televiziune și cu multe traume în spate, Ilinica Vandici are ce să te învețe. Frumoasa prezentatoare a fost invitata lui Radu Țibulcă în podcast-ul „Vin de-o poveste” și au povestit cu sinceritate despre copilărie, carieră, dar și despre neajunsurile vieții. 

llinca Vandici, mărturii incitate: „Am refuzat contracte mari de peste 100 000 de euro”

Prezentatoarea de la „Bravo, ai Stil” a fost întrebată la un moment dat dacă a făcut deja primul ei milion de euro. Iată ce a răspuns: 

Ilinca Vandici: Am învățat, în viață, niciodată să nu mă întind mai mult decât îmi e plapuma.

Radu Țibulcă: Eu mă chinui cu treaba asta. Cred că e și motivație. Mi se pare că în momentul în care țintești chestii din astea mari, eu am o siguranță că o să cheltuiesc mult mai mult. Dacă cheltuiesc de doi ori câți bani am, știu că o să fac de patru ori mai mult. De obicei la asta mă gândesc.

Ilinca Vandici: Păi da, dar și eu o să fac un milion de euro. Acum stau și cheltui un milion de euro?

Radu Țibulcă: Păi nu ai făcut un milion de euro?

Ilinca Vandici: Nu

Radu Țibulcă: Cât îți mai lipsește până la un milion de euro?

Ilinca Vandici: Un pic. Ce pot să spun e că real, și nici acum nu cred că real, câștig câți bani am putea și aș merita să câștig.

Radu Țibulcă: Asta îți spun eu că nu fructifici online-ul ăla cât ar trebui.

Ilinca Vandici: Probabil. Dar nu-mi place falsitatea. Dacă nu am chef că azi am o stare proastă, nu am chef să stau să mă aranjez și să zic: „bună dragilor…”. Nu fac decât lucruri în care cred. Am refuzat contracte mari de peste 100 000 de euro pe o perioadă de timp, pentru că nu m-am regăsit în acel produs.

Vezi videoclipul Aici >>>>> https://www.youtube.com/watch?v=B60Xvur02Vo