CityVisionMagazine

TOMMY HILFIGER & COMPTON COWBOYS, PARTENERI PENTRU CURSUL ONLINE DESPRE MENTORAT SI SCHIMBAREA IN CADRUL UNEI COMUNITATI

Tommy Hilfiger anunta lansarea cursului online, disponibil gratuit, care exploreaza mentoratul si schimbarea in cadrul unei comunitati, gazduit de Compton Cowboys, un grup de oameni pasionati de echitatie, care folosesc cultura ecvestra pentru a influenta pozitiv tinerii din oras si a combate stereotipurile rasiale negative din Compton, Los Angeles. Pornind de la convingerea comuna ca pentru a crea un viitor mai bun trebuie intai sa cream cele mai bune versiuni ale noastre, cursul este disponibil gratuit pe FutureLearn.com, putand fi accesat pe dispozitive mobile, tablete si computer, incepand din data 29 Martie 2021.

FutureLearn transforma educatia, oferind publicului acces la cursuri esentiale, facand ca experienta de invatare online sa fie placuta si accesibila. Prin intermediul miilor de cursuri predate de universitati si organizatii de talie mondiala, inclusiv King’s College London si Johns Hopkins University, cursantii pot dezvolta prin educatie de la distanta hobby-uri, noi abilitati si expertiza menita sa ii ajute in schimbarea carierei. Pentru crearea cursului despre mentorat si comunitate, o echipa de experti acreditati s-a ocupat de cercetarea, dezvoltarea si construirea acestuia, pentru a se asigura ca indeplineste cele mai inalte standarde educationale.

Acest curs TOMMY HILFIGER FutureLearn a fost conceput pentru a oferi o intelegere clara si un plan despre ceea ce inseamna mentoratul si schimbarea in cadrul unei colectiv tuturor celor care isi doresc sa faca o schimbare pozitiva in comunitatile de care apartin, Gazduit de Randy Savvy de la Compton Cowboys, cursul exploreaza puterea mentoratului prin prisma povestilor personale si calatoriilor ale celor de la Compton Cowboys, facand astfel cunoscuta istoria afro-americanilor cowboy. Cursul dureaza doua saptamani si poate fi finalizat in ritmul cursantului.

Prima saptamana:

A doua saptamana:

Din dorinta de a dota pe deplin participantii cu instrumentele si intelegerea necesare pentru a stimula schimbarile sociale, Tommy Hilfiger a conceput aceste cursuri FutureLearn ce se concentreaza pe cresterea increderii de sine, sustenabilitate, comunitatea LGBTQIA +, construirea unei comunitati, intersectionalitate. Prin intermediul platformei, participantii vor avea un spatiu sigur pentru a explora experiente diverse, a-si impartasi visele personale si provocarile unice. Pentru mai multe informatii cu privire la angajamentele de sustenabilitate ale lui Tommy Hilfiger, accesati sustainability.tommy.com.

Prietenii si fanii brand-ului sunt invitati sa se alature conversatiei in social media folosind #TommyHilfiger si @TommyHilfiger.

UNDE:      FutureLearn.com

CAND:       March 29, 2021