CityVisionMagazine

Coada de cal – 4 idei de styling pe care ai să le adori

„Umila” coadă de cal a primit în acest sezon un upgrade. De departe printre cele mai favorite stylinguri pentru purtătoarele de păr lung, coada de cal este o idee de coafură în plină ascensiune. În acest sezon ea poate fi purtată oriunde și oricând.

A sosit momentul să uiți tot ce știai despre coada de cal. Uită de viteza cu care iți prindeai pletele cu acel elastic vechi, fară să stai pe gânduri. E timpul să îi oferi mai multă atenție, indiferent că ai părul întins cu placa sau buclat cu ondulatorul. Și știi la ce ne referim, mai ales pentru că aceste stylinguri sunt printre preferatele surorilor Kardashian sau ale actriței Blake Lively.

Inspiră-te din lookurile stiliștilor Wella Professionals. Iată 4 lookuri potrivite oricărui tip de păr:

Coada de cal „Off-duty „

Genul acesta de coafură este ideal pentru weekend. Semi-aranjată, ea emite vibrații pozitive în orice situație. Dacă părul este proaspăt spălat și mătăsos, iți recomandăm să îl pulverizezi cu EIMI Dry Me pentru puțină textură și ca să ții firele rebele sub control. Strânge părul într-o coadă lejeră, apoi fă un coc din partea de sus, pe care să îl prinzi cu același elastic cu care ai prins și coada de cal.

Coada de cal ușor vălurită

Coada de cal devine glam. Pentru acest look sunt necesare câteva valuri chic, volum și niște șuvițe lăsate în față că să iți încadreze chipul. Încearcă acest styling cu Wella Pro Curl, apoi aplică EMIMI Mistify Me pentru finisare. După ce l-ai prins în coadă, ia o șuviță de păr și înfășoar-o în jurul elasticului cu care ai prins coada, prinde-o la capăt cu niște agrafe. EMI Glam Mist iți va oferi acel finish strălucitor de care ai nevoie.

Coada de cal răsucită

Dacă ai părul lung și drept, genul acesta de styling e ideal pentru tine. Începe cu Wella Pro-Straight Color pe vârfuri, continuă mai apoi cu EIMI Perfect me pe lungime, spre vârfuri, ca să netezești suprafața părului. Separă-l în două secțiuni, fă un nod la ceafă, apoi fizeaza cu agrafe.

Coada de cal bombată

O coadă bombată e genul de styling pe care să îl porți când vrei să ieși în evidență. Începe prin a prinde părul sus, în coadă, apoi pulverizează EIMI Flexibile Finish pentru fixare.  Continuă cu prinderea unui elastic din loc în loc, pe toată lungimea cozii. Între ele, prinde părul cu degetele și trage de șuvițe pentru a le da un pic de volum și pentru a crea acele bombeuri. La final pulverizează din nou produsul de fixare. În acest fel stylingul tău va dura ore întregi.

În acest sezon coada de cal iese din anonimat. Ai de gând să o porți și tu?