CityVisionMagazine

De ce Zâna Scutecel a devenit Zanana

Nu știam că sunt așa de mare până să vreau să schimb numele paginii de Facebook Zâna Scutecel în Zanana. Lucru care nu știu dacă va putea fi posibil curând sau chiar deloc.

Zâna Scutecel a devenit Zanana oficial din 25 martie, pe toate canalele sale: Instagram, site, YouTube și TikTok.
Zâna Scutecel se adresa în peste 80% din articolele sale mamelor pe când Zanana o va face către o audiență mult mai largă.
Zâna Scutecel a fost de la început ‘programata’ să fie pentru o perioadă scurtă de timp. Am adorat să fiu Zâna Scutecel dar aşa cum ați spus şi voi aceasta a crescut o dată cu puii ei.

Zâna Scutecel a fost locul multor destăinuiri şi momente frumoase motiv pentru care vă mulțumesc din suflet. Am primit în cei aproape 5 ani, mii de mesaje private din partea voastră la care m-am străduit să răspund cât de repede mi-a fost cu putință, ceea ce vă mărturisesc că voi face în continuare şi ca Zanana.
Zanana nu își schimbă conceptul, sentimentele, gândurile sau emoțiile, ci Zanana lărgeşte orizonturile către noi direcții și se adresează mai multora dintre voi, rămânând aceaşi Ana Maria Ivan.

Regulile Facebook sunt însă foarte stricte şi îşi doreşte să vă protejeze de eventualele înşelătorii şi dacă nu găsesc o variantă să îmi accepte schimbarea, tare îmi e că mă apuc de o pagină nou nouță.
M-ar ajuta mult un comentariu de susținere din partea voastră la postarea Facebook (un like și un share) a acestui articol astfel încât să putem confirma modificarea de nume.