CityVisionMagazine

Manifest pentru o viață sănătoasă și mișcare în aer liber

Primăvara este momentul perfect pentru restart: atât fizic, cât și psihic. Așadar, nu mai sta pe gânduri! Pune-te pe treabă. Fă-ți timp pentru tine. Mâncare sănătoasă și o alimentație ordonată, sau chiar o dietă. Masaj. Sport în aer liber începând cu plimbări lungi în parc și ajungând până la alergare, circuite sau yoga în parc. Totul e doar să începi. Și crede-ne pe cuvânt că poți face asta în deplină siguranță cu un pic de oraganizare și cu câteva ponturi înțelepte.

  1. Înainte să ieși la runda de sport în aer liber, fii pe fază și pulverizează-ți în gât 2 pufuri de ViruProtect STADA. Știi deja de spray-ul oral care colectează și dezactivează cele mai periculoase virusuri al căror loc predilect de multiplicare este gâtul? Și unde mai pui că acesta creează o barieră de protecție împotriva virusurilor de gripă și răceală.
  2. Fă-ți rost de o bandană de alergare, pe care să o transformi în mască acolo unde e nevoie
  3. Ține la îndemână o sticlă cu apă
  4. Procură-ți o coardă. Este extrem de eficientă la arderea caloriilor. O poți folosi atât în parc, dar și în casă sau pe balcon!
  5.  Hidratează-te din plin
  6. Tine-ți colesterolul sub control
  7. Adoptă o zi de fasting
  8. Ai copii? Ia-i cu tine la alergat. Nu ezita să îi protejezi și pe ei cu ViruProtect STADA. Atât în parc, cât și ulterior, când merg la școală și la grădiniță.

Mișcarea și activitatea fizică în aer liber au beneficii nebănuite. Te ajută să fii mai fit, dar țin la distanță și anxietatea și depresia. Iar în primăvara asta, chiar nu mai ai nicio scuză ca să te ferești de incursiuni în natură. Uite de ce: ca să te știe la adăpost de virusuri pandemice și răceli, cei de la Stada România au deturnat un un lot de ViruProtect din Elveția ca să asigure cererea extraordinară de produs din România. Așa că, hai afară la mișcare! Stada te susține și te asigură cu o extra doză de protecție pentru ca, odată cu venirea primăverii, să îți poți relua viața activă și sportul în aer liber.

Studii recente efectuate în Marea Britanie, la Universitatea Kent, pe un lot de sportivi de elită (maratoniști, triatloniști și bicicliști) au demonstrat că utilizarea regulată a spray-ului oral ViruProtect înainte de efort, scurtează și ușurează durata răcelilor și îmbolnăvirilor din zona tractului respirator.

Cum acționează ViruProtect STADA?

Grație formulei sale unice, care combină glicerolul (ingredientul care deshidratează virusurile și calmează mucoasa inflamată) și tripsina (enzima naturală care dezactivează virusurile și împiedică multiplicarea acestora), spray-ul oral ViruProtect STADA blochează, dezactivează și protejează împotriva celor mai frecvente virusuri din raceală și gripă. Bariera creată de ViruProtect STADA protejează cavitatea bucală și gâtul, acolo unde se multiplică cele mai periculoase virusuri, împiedicând infectarea căilor respiratorii inferioare.

Și nu uita: ViruProtect STADA reduce cu până la 98,3% încărcătura virală în doar 20 de minute. Sprayul dezactivează cele mai frecvente virusuri de răceală și gripă, între care Rhinovirus, Virus gripal uman de tip A, Coronavirus uman, Virus Respirator Sincițial, Adenovirus.

Prin ViruProtect, Stada propune un manifest pentru o viață sănătoasă și mișcare în aer liber. Caută produsul în toate farmaciile din țară.

Și nu uita: o primăvară în formă începe cu sport și ViruProtect STADA!

Dă-ne și tu de veste cum ai de gând să îți petreci primăvara!