CityVisionMagazine

Evenimentul global din hairdressing pe care nu trebuie să îl pierzi

25 aprilie 2021. We Create Live powered by Wella Professionals este evenimentul online de hairstyling pe care nu trebuie să îl pierzi.

We CreAte – Ce, cum, unde?

We Create Live – este o gală de hairstyling fără precedent, care a fost pregătită ca un adevărat show TV. Evenimentul va fi difuzat simultan pe mai multe canale media. Și ca să fim siguri că vei putea urmări show-ul, te ajutăm cu 2 opțiuni de vizionare – ora 12.00 si ora 18.00, pe 25 aprilie 2021.

Evenimentul We Create Live este dezvoltat pe trei coordonate: inspirațională, educațională și de business, astfel încât să contribuie la maximizarea creșterii tale profesionale și personale.

Canalele media vor transmite un conținut divers și mixt, care va varia de la show-uri conceptuale la cele de reality, de la transformări dramatice și îndrăznețe de imagine la reprezentații ale 25 de Top Artiști care ne vor dezvălui tipsurile lor cele mai tari. Acest conținut senzațional îți va fi livrat prin intermediul stiliștilor Wella de prima mână din întrega lume.

Vei avea parte de 4 ore de conținut care va fi difuzat direct pe computerul, tableta sau telefonul tău mobil. Tu vei alege ce vrei să vezi. Și, în plus față de ceea ce primești pe loc, ai ocazia să revezi show-urile oricând dorești și să poți să te documentezi pe îndelete când și cum vrei.

SAVE THE DATE – 25 aprilie 2021

Adaugă evenimentul în calendar ca să fii sigur că nu ratezi show-ul!

MEET THE ARTISTS/ întâlnește artiștii

We Create Live va avea partea de participarea extraordinară a Ambasadorilor și Top Artiștilor Internaționali de pe întreg globul. Fii alături de ei ca să poți vedea transfomările extraordinare și look-urile propuse de ei pe canalele de SoMe ale fiecăruia.

Componentele show-ului We Create Live:

Cum participi?

E simplu. Te înregistrezi pe link-ul de mai jos și primești toate detaliile necesare:

https://www.wellawecreate.com/register/