CityVisionMagazine

TOMMY HILFIGER & KIDDY SMILE, PARTENERI PENTRU CURSUL ONLINE DESPRE INTERSECTIONALITATE

Tommy Hilfiger anunta lansarea cursului online, disponibil gratuit, care exploreaza intersectionalitatea si ceea ce ne face unici, alaturi de Kiddy Smile, DJ, dansator, producator si activist pentru libera exprimare si identitate. Pornind de la convingerea comuna ca pentru a crea un viitor mai bun trebuie intai sa cream cele mai bune versiuni ale noastre, cursul este disponibil gratuit pe FutureLearn.com, putand fi accesat pe dispozitive mobile, tablete si computer, incepand din data 22 Martie 2021.

FutureLearn transforma educatia, oferind publicului acces la cursuri esentiale, facand ca experienta de invatare online sa fie placuta si accesibila. Prin intermediul miilor de cursuri predate de universitati si organizatii de talie mondiala, inclusiv King’s College London si Johns Hopkins University, cursantii pot dezvolta prin educatie de la distanta hobby-uri, noi abilitati si expertiza menita sa ii ajute in schimbarea carierei. Pentru concepera cursului dedicat intersectionalitatii, o echipa de experti acrediati s-a ocupat de cercetarea, dezvoltarea si modelarea acestuia, pentru a se asigura ca indeplineste cele mai inalte standarde educationale.

Acest ultim curs Tommy Hilfiger FutureLearn course abordeaza modul in care factori precum rasa, genul si sexualitatea influenteaza viata tuturor, printr-un mix de storytelling, dialog, noi cunostinte sociale si celebrarea progresului. Proiectat de experti certificati si gazduit de artistul parizian Kiddy Smile, cursul poate fi finalizat in ritmul propriu al utilizatorului.

Prima saptamana:

In a doua saptamana:

Din dorinta de a dota pe deplin participantii cu instrumentele si intelegerea necesare pentru a stimula schimbarile sociale, Tommy Hilfiger a conceput patru cursuri FutureLearn ce se concentreaza pe cresterea increderii de sine, comunitatea LGBTQIA +, si construirea unei comunitati. Prin intermediul platformei, participantii vor avea un spatiu sigur pentru a explora experiente diverse, a-si impartasi visele personale si provocarile unice.

Alaturi de cursurile FutureLearn, Tommy Hilfiger va sustine o serie de discutii live pe canalele sale sociale globale pentru a oferi tips &tricks de viata suplimentare, de forma scurta. Pentru mai multe informatii cu privire la angajamentele de sustenabilitate ale lui Tommy Hilfiger, accesati sustainability.tommy.com.

Prietenii si fanii brand-ului sunt invitati sa se alature conversatiei in social media folosind #TommyHilfiger si @TommyHilfiger.

UNDE:      FutureLearn.com

CAND:       22 Martie, 2021