CityVisionMagazine

CALVIN KLEIN – noul brand iconic din Fashion House Outlet

Calvin Klein, Inc. anunță deschiderea primului CALVIN KLEIN OUTLET din România. Magazinul – operat de SARKK SRL, membru SARKK SA, distribuitorul exclusiv și partenerul de franciză Calvin Klein în România ­– este primul de tip outlet din țară și cel mai recent din rețeaua deja existentă formată din 5 magazine cu preț complet din România, ca parte a planului de dezvoltare Calvin Klein pe piața românească.

Fiind primul magazin CALVIN KLEIN OUTLET, spațiul prezintă cel mai recent concept de design retail CALVIN KLEIN OUTLET, care comunică estetica minimalistă și modernă specifică brand-ului printr-un finisaj curat.

Cei pasionați de piese atemporale dar practice care pot fi asortate stilului casual vor descoperi în noul CALVIN KLEIN OUTLET articole vestimentare și de lenjerie intimă destinate atât femeilor și bărbaților, esențiale în crearea unui stil unic. Texturi seducătoare, culori captivante și imprimeuri artistice sunt trăsăturile esențiale care definesc colecțiile Calvin Klein, acum disponibile la prețuri extrem de avantajoase în Fashion House Outlet Centre.

Magazinul și-a deschis porțile pentru clienți începând cu data de 13 martie 2021.