CityVisionMagazine

Culoarea primăverii

Fiecare primăvară reprezintă un nou început, aducând un suflu nou în garderoba noastră, dar și un sentiment de anticipare care îndeamnă la unele experimente stilistice. Primăvara ne colorează viețile, așa cum fiecare ținută ne înveselește chiar și cele mai mohorâte și restrictive zile. Mai mult ca oricând, moda mizează pe optimismul conferit de articolele vestimentare. Și ce este mai frumos decât acele modele atemporale, ușor de integrat în viața de zi cu zi, care pot transforma dorința unei femei într-o bucurie a îmbrăcatului cu plăcere?

Îmi amintesc cum întâmpinam probleme la nivel vestimentar în fiecare anotimp, deoarece nu îmi găseam hainele potrivite siluetei mele: unele erau prea mici, altele prea mari. Aveam un stil vestimentar cameleonic, dictat de piesele vestimentare pe care mi le achiziționam. Apoi am descoperit site-ul www.bonprix.ro. Acest lucru s-a întâmplat acum aproape zece ani! Am ajuns să plasez prima comandă: o pereche de jeanși, pe care am îndrăgit-o din prima clipă până la ultima purtare. Am experimentat mult cu nuanțele, materialele și croielile la modă. Și am preluat câteva accente din filmele vechi pe care le urmăream cu interes, iar Audrey Hepburn a devenit un adevărat model de eleganță pentru mine. Încet, încet mi-am creat un stil și am putut să îmi scriu propria poveste.

Pe lângă croiala potrivită, culoarea este la fel de importantă pentru mine. Dacă mă îmbrac complet în negru și nu adaug un strop de culoare, nu mă recunosc și simt că ziua va fi un eșec. Culoarea are un efect profund asupra felului în care gândim, simțim și acționăm, atât conștient, cât și subconștient. Culoarea ne influențează starea de spirit. Eu aleg culorile puternice, în special albastru, verde și roșu, dar și derivatele lor. La Bonprix am descoperit fix aceste culori tari, puternice, menite pentru o femeie independentă. În cazul meu, mărimea aleasă este întotdeauna cea reală, materialele sunt calitative si nu se distrug la prima spălare.

Cele mai recente achiziții ale mele sunt două fuste lungi (una din șifon și alta din voal) și o jachetă biker din catifea.

Pot spune că după această experiență de durată mi-am creat un ochi în acest sens, știind exact ce mi se potrivește și cum se așază pe mine, fără să mai fiu nevoită să probez în magazin. Piesele pe care mizez sunt în egală măsură elegante și practice, trench-uri și paltoane impecabil croite, fuste plisate, jerse-uri confortabile, cămăși și bluze din bumbac, mătase sau vâscoză.

Moda a fost întotdeauna subiect pentru cărţi, filme sau seriale. Deşi tendinţele se schimbă de la sezon la sezon, unele reguli rămân aceleași. Moda este o adevărată artă!

Crează-ţi propriul stil, simte-te bine în ce porţi şi fii încrezătoare”, afirma celebra doamnă a modei, Coco Chanel.