CityVisionMagazine

Poartă unghii scurte

Cui nu îi plac unghiile lungi? Chit că sunt ovale, ascuțite sau pătrate, acestea transformă orice manichiură într-un real spectacol. Dar sunt ele mai la modă și mai ușor de întreținut decât unghiile scurte? Aflam amănunte de la specialiștii O.P.I România.

Nu trebuie să fie lungi ca să arate bine. Unghiile scurte, colorate în nuanțe îndrăznețe, pot arăta oricand incredibil de bine. În afara aspectului vizual, ele sunt și mai igienice, ceea ce ne ajută să ținem departe acei viruși care ne-ar putea îmbolnăvi. Motivul? O unghie lungă este locul perfect în care aceștia se pot ascunde.

Obișnuiești să porți lacuri incolore în sezonul rece? Perfect! În acest fel iți dai seama dacă trebuie să te speli mai des pe mâini sau nu.

Unghiile scurte pot fi chic și stylish dacă:

Iți îngrijești cuticulele

Unghii scurte pentru o manichiură sănătoasă.  Iar acest lucru este valabil și pentru cuticule. Pentru că nu  e tocmai igienic să le tai, iți recomandăm să folosești uleiuri hidratante, formule speciale care iți vor menține cuticulele hidratate și le va oferi un aspect îngrijit.

Porți unghiile ovale

Daca vrei să le păstrezi un aspect natural, optează pentru forma ovală. Acestea vor fi și mai ușor de dat cu un lacul de unghii în cazul în care ți se face poftă de o manichiură în nuanțe primăvăratice.

Colorezi și pictezi în voie

Chit că sunt făcute de un profesionist, sau experimental, de tine, acasă, modelele pe unghia scurtă sunt de mega impact. Prin urmare, dacă nu ai timp să ajungi la salon și vrei să dai frâu liber spiritului tău artistic, joacă-te cu nuanțele. Poți încerca o serie de combinații chic dintre negru și roșu, ori între rozuri și nuanțe nude.