CityVisionMagazine

Cine este Ariana Grande de România?

Melisa, tânăra artista de 21 de ani, care înainte de pandemie a cucerit Rusia, revine cu o nouă piesa, continuarea „Will carry on”, super hitul care a strâns până acum peste 64 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Imediat după lansarea din 2018, „Will carry on” a devenit virală în mai multe țări, printre care Rusia, Armenia, Georgia. „Tot prin proiectul „Will carry on” am legat o colaborare frumoasă alături de starul Armean Arkadi Dumikyan, cu care am lansat 2 featuring-uri, și cu care am câștigat premiul pentru cel mai bun proiect internațional la Armenia Music Awards 2019, pe scena din Soci, Rusia”, povestește artista.

Revenind la piesa nouă, „I’m alone” prezintă o situație de viață în care mulți se vor regăsi. Piesa, o productie TommoProduction, spune povestea unei despărțiri, demonstrând astfel că iubirea pasională poate deveni toxică, conducând inevitabil spre despărțire!”, povestește Melisa despre care tot mai multe voci spun că seamănă izbitor cu Ariana Grande.

Cine este Ariana Grande de România?

Melisa are 21 de ani și este, deja, un artist iubit și apreciat de publicul din țări precum Rusia, Armenia sau Georgia. Originară din Arad, Melisa a făcut cursuri de canto de la vârsta de 9 ani, a câştigat multe competiţii muzicale, a prezentat timp de aproape doi ani o emisiune dedicată copiilor la un post de televiziune local, iar la vârsta de 14 ani a hotărât să participe la concursul X Factor.

În ciuda faptului că pandemia a blocat-o, așa cum s-a întâmplat tuturor marilor artiști din lume, Melisa privește cu speranță în viitor, mai ales că managerul ei, Bogdan Tommo (TommoProduction), este în discuții avansate cu unul dintre cei mai faimoși artiști egipteni pentru o nouă colaborare, mai exact un proiect oriental.

Până atunci, ascultăm cea mai nouă piesă lansată de Melisa: