CityVisionMagazine

Avon lansează un nou parfum inspirat de povestea Simonei Halep, HerStory – Love Inspires

În luna martie, AVON își dorește să redea femeilor încrederea în forțele proprii și lansează un nou parfum HerStory – Love Inspires, în colaborare cu Simona Halep, pentru a transmite femeilor mesajul Iubește-te în fiecare zi!

Simona Halep, ambasadoarea parfumului, este inspirația noii arome, ce suprinde forța și independența femeii care se pune pe primul loc.

Povestea ei și a tuturor femeilor care își rescriu viața în fiecare zi se regăsește în combinația unică a notelor irezistibile a noului parfum HerStory Love Inspires, pentru că iubirea de sine este o forță care schimbă povești.

image

Notele feminine care fac fiecare femeie să strălucească și să se iubească pe sine

Un parfum feminin, ce îmbină senzualitatea iasomiei și puterea florii de iris, Her Story Love Inspires cucerește cu note dulci de praline.  

Aroma sa inconfundabilă face fiecare femeie să strălucească și să se simtă ca în lumina reflectoarelor. Her Story Love Inspires inspiră libertate și iubire de sine, de fiecare dată când este purtat.

Inspirat de povestea Simonei Halep

Este timpul ca fiecare femeie să se pună pe primul loc și să fie prioritatea sa numărul 1. Atunci când crede în ea, nimic nu o poate opri. O femeie care își hrănește încrederea, este o femeie care se iubește în fiecare zi. Acesta este îndemnul pe care noul parfum HerStory Love Inspires, creat împreună cu Simona Halep, vrea să îl insufle fiecărei femei.

HerStory Love Inspires are o aromă senzuală, ce accentuează feminitatea fiecărei femei și o ajută să nu uite să se valorifice și să se aprecieze, așa cum Simona o face în fiecare zi.

image

Antrenamentul tău cu tine

Pentru a sărbători luna martie așa cum se cuvine, AVON a pregătit o serie de activități surpriză, care ajută femeile să își cultive iubirea de sine. De la mici trucuri de relaxare, metode de meditație și seminarii cu femei celebre care povestesc cum se iubesc pe sine în fiecare zi, acestea se găsesc sub forma unui calendar interactiv disponibil toată luna martie pe www.avon.ro/iubesteteinfiecarezi.