CityVisionMagazine

Momente dulci pentru tine și cei dragi

Primăvara se caracterizează prin culoare, armonie, veselie și viață. Miresmele ne înconjoară de pretutindeni. Aromele se împletesc cu experiențe senzoriale de poveste. Iar momentele dulci au farmecul lor: le putem asocia cu amintiri de neuitat ori evenimente care ne marchează viețile. Mai ales că martie reprezintă tot ce e mai frumos, fiind luna Femeii și ocazia perfectă pentru a răsfăța femeile din viața noastră cu mici atenții, cadouri și dulciuri.

Ți-ai propus să întâmpini primăvara cu momente dulci? Noi îți recomandăm un ingredient surpriză pe care îl poți folosi la prăjiturile tale.

Din anul 1998, brandul LINO a pus la dispoziția iubitorilor gustului dulce delicioasa cremă tartinabilă LINO LADA, care a cucerit rapid piața. Obținută din cele mai bune ingrediente de origine naturală –cacao, lapte integral și alune – crema este perfectă pentru a fi consumată pe pâine ori pentru umplerea clătitelor și a prăjiturilor. Este disponibilă în cinci sortimente: Lino Lada lapte (cu lapte integral și alune), Lino Lada cocos (cu lapte, alune de pădure și făină de cocos – fără gluten), Lino Lada cu alune de pădure (cu lapte, cacao și alune atent selecționate), Lino Lada Duo (cu cacao și lapte) și  Lino Lada Gold, standardul de aur al gamei. Delicioasa cremă tartinabilă din ciocolată neagră și alune de pădure, un produs Premium, de cea mai înaltă calitate, cu cel mai mare procent de alune conținute (16%) va satisface și cele mai exigente gusturi.

Ești mereu pe fugă și nu mănânci nimic dimineața? Ce ai zice de niște clătite americane? Ele merg cu absolut oricare dintre cele cinci sortimente de Lino Lada. Bogate în vitamine, minerale și antioxidanți, cremele tartinabile Lino sunt un desert sănătos, din ingrediente naturale, fiind apreciate de cei mari dar mai cu seamă de cei mici.

V-am făcut poftă?