CityVisionMagazine

O primăvară ca un mărțișor

Martie este o lună care se declină cu precădere la feminin. Este o lună a noastră și a voastră, doamnelor și domnișoarelor. Este luna când începe primăvara.

Martie marchează un moment de sărbătoare pentru fiecare dintre noi. Să îl celebrăm așadar! Să ne bucurăm de noi și de toate femeile care ne inspiră, ne motivează și ne fac să mergem mai departe.

În martie, iubește femeile din viața ta. Fie că sunt mame, prietene, iubite, soții sau colege. Oferă-le soare, magie și un strop de mare. Dăruiește-le un cadou inspirat celor mai dragi femei din viata ta. O sugestie inedită? Răsfăț și magie la malul mării. Mai exact, una dintre cele 4 experiențe spa marca Ana Hotels Europa Eforie Nord, care pot fi experimentate de la finalul lui aprilie până la finalul lui octombrie.

Regină pentru o zi

Visezi să-i dăruiești o evadare regală pentru trup și suflet? Atunci, transform-o în Regină pentru o zi și va uita de orice urmă de stres sau tensiune acumulată de-a lungul timpului. Va beneficia de cazare pentru o noapte în cameră dublă și mic dejun, la care se adaugă o baie salină cu plante, un ritual de masaj Balance honey ritual plus un masaj Lomi-Lomi. Și asta nu e tot: chipul ei va fi mai senin grație liftingului facial Ayurveda face lift.

Frumusețe și strălucire

Mizează pe Frumusețe și strălucire și trimite-o într-un sejur de două zile de vis. Un alint atât pentru trup, cât și pentru suflet, care include o baie salină cu plante, un drenaj limfatic manual, un ritual corporal Thalgo svelt silhouette corporal, dar și o infuzie facială cu acid hialuronic și un masaj cervical și al scalpului.

Weekend cu mama

Mama e specială. E unică. Arata-i cat de mult o iubesti si cat de importanta este pentru tine. Petrece câteva zile pline de candoare cu cea mai speciala femeie din viața ta. Creează-ți amintiri într-un week-end cu mama. Veți avea parte de cazare cu mic dejun pentru două nopți, de tratamente faciale Ayurveda Face Lift, de masaje Lomi-Lomi, de terapii de relaxare ”Pamapering Body”, la care se adaugă băi saline cu plante și băuturi binefăcătoare.

Catifeaua neagră

Binefacerile unei mângâieri sunt certe. Ele vin să liniștească, să panseze, să vindece trupul și sufletul. Iar atunci când ele este sunt însoțite de resurse vindecătoare precum nămplul sapropelic de Techirghiol devin alint și magie. Devin catifea neagră. Și au nevoie să fie trăite și experimentate din plin.

În aceste zile blânde de primăvără, alege să dăruiești și tu acest sejur de relaxare și vitalitate. Cadoul este complet: cazare cu mic dejun, pachet de tratament la Ana Aslan Health Spa cu câte 3 terapii pe zi: baie cu nămol,  masaj cu nămol, gimnastică în piscina cu apa sărată și un fresh / smoothie.

Pentru rezervări  sună la 0241.702 818 / 0241.702.809 sau trimite un email pe reservation-hoteleuropa@anahotels.ro

www.anahotels.ro