CityVisionMagazine

Grupul LEGO și adidas colaborează pentru două noi colecții originale

Grupul LEGO și adidas au anuntat o nouă colecție în cadrul parteneriatului de lungă durată dintre cele două companii lider în industriile în care activează. Noua colecție cool cuprinde o varietate de culori aparte și un design inspirat de LEGO® DOTS® și de LEGO® NINJAGO. Colecția va fi disponibilă pe www.adidas.com/LEGO, începând cu data de 4 Martie.

Noua colaborare face parte dintr-un parteneriat pe termen lung între cele două companii și își propune să aducă mai multă distracție atât în viețile copiilor cât și ale adulților, prin intermediul produselor hazlii – haine, echipamente sau cărămizi. Parteneriatul a debutat cu modelul de sneakers ZX 800, în septembrie 2020, iar de atunci, fanii au avut ocazia să se bucure de cele două branduri în moduri cu totul noi. Cel mai recent exemplu este colecția adorabilă de haine și încălțăminte pentru copii, împachetată în cele patru culori originale LEGO (roșu, galben, albastru și verde). Acesteia i se alătură astăzi cele două noi colecții inspirate de DOTS și NINJAGO.

Colecția adidas x LEGO DOTS este despre potențialul creativ fără limite al copiilor. Colecția le permite să își exprime personalitatea, să își creeze propriul stil și să arate lumii cine sunt cu adevărat, folosind modele colorate și distractive. Design-ul jucăuș va da curs unui exercițiu de imaginație și le va inspira copiilor că este lumea lor, unde ei fac regulile, și poate fi cât mai animată.

Colecția adidas x LEGO NINJAGO include articole dedicate aniversării de 10 ani a acestei teme LEGO, dar și lumii atemporale din clasicul NINJAGO. Prin intermediul acestei colecții copii vor putea să pășească în mijlocul acțiunii imediat, în stilul ninja. Cu un design dinamic, care reprezintă puterile elementare NINJAGO, colecția le permite celor mici să devină adevărați ninja. A fi ninja presupune: stăpânirea abilităților ninja, a fi un bun prieten și a avea încredere în sine. Detaliile cuprinse de această colecție reprezintă procesul de măiestrie, de a deveni un ninja, fiind alături de copii în propria călătorie.