CityVisionMagazine

Feminitate după Cancer, cel mai nou program al Asociației Imunis

Asociația Imunis lansează în luna martie „Feminitate după Cancer”, un program special pentru femeile care au avut o formă de cancer prin care le-a fost afectat un atribut al frumuseții. Cu ajutorul celor 5 module concepute de Cosmina Grigore, supraviețuitoare din 2013 a cancerului de sân, participantele vor învăța să depășească trauma provocată de diagnostic și să ajungă la o stare de echilibru, la un aliniament între corp, minte și suflet.

Programul se va desfășura în perioada 3 – 31 martie, în fiecare miercuri, începând cu ora 18.00. Fiecare curs va avea o durată de 2 ore și va fi exclusiv online, pe platforma Zoom. Cele 5 module sunt construite în jurul temelor: arhetipul surpaviețuitoarei, așezarea în noul corp de femeie, forța creatoare a femeii, YIN și YANG în armonie interioară, calibrarea pentru viață: chemarea și perfecțiunea.  

„Am fost crescute să credem că rolul nostru este să facem, să facem, să facem pentru a fi văzute, pentru a demonstra că merităm să fim luate în seamă și am împins acest lucru până în punctul în care corpul nostru a cedat. Cel mai important beneficiu pe care îl vei obține în urma parcurgerii acestui curs este faptul că te vei regăsi pe tine, cea uitată în spatele diagnosticului. Vei putea înțelege unde și cum s-a creat ruptura și implicit blocajul care a dus la apariția cancerului. Practic vei învăța cum să îți locuiești corpul de FEMEIE.” – a declarat Cosmina Grigore, președinte și fondator al Asociației Imunis.

Pornind de ideea de a sprijini femeile care au trecut prin experiențe similare, Cosmina Grigore a conceput acest program cu scopul de a le ajuta să învețe să se auto-depășească devenind cea mai bună versiune a lor. Cei aproape 10 ani de coaching și învățare continuă despre diagnostic au determinat-o pe Cosmina să ofere la rândul ei indicații despre drumul pe care l-a regăsit în încercarea de a se întoarce „acasă” la feminitatea nativă.

După cele 5 saptămâni ale programului „Feminitate după Cancer”, participantele vor înțelege mai bine cum să creeze un cadru sănătos pentru a susține un corp de femeie, cum să depășească trauma provocată de diagnostic și să își recapete armonia interioară prin dezamorsarea conflictului dintre cele 2 polarități: masculin și feminim (yin și yang) și, nu în ultimul rând, cum să își recapte energia pentru a vindeca mai ușor rănile emoționale care apar în timp.

Persoanele care doresc să participe la program, se pot înscriere printr-un mesaj la adresa de mail: pentrupacienti@asociatiaimunis.ro; Costul de participare în program este de 677 lei, taxă ce poate fi achitată în contul Asociației Imunis IBAN RO67RNCB0087151460880001 cu mențiunea „donație”. „Feminitate după Cancer” este un program adresat esenței energiei feminine, iar taxa reprezintă o dovadă de devoțiune pentru feminitatea lor.