CityVisionMagazine

Galben și verde pentru manichiurile primăverii 2021

Când te gândești la verde și galben, unde iți zboară gândul? Nu cumva la nuanțele naturii, primăvara?

Calmă și liniștită, dar extrem de savuroasă in paleta de culori, primăvara este poate cel mai frumos și mai așteptat anotimp din an. Cum poți intra cel mai ușor în spiritul zilelor însorite și parfumate care vor urma? Cu o manichiură pe măsură, evident. Iar specialiștii O.P.I iți propun pentru început două nuanțe extrem de calde și vesele pe care să ți le pui pe unghii ori de câte ori iți dorești – galben și verde. Ambele fac parte din noua colecție Hollywood de la O.P.I și sunt disponibile în variantele GelColor, Infinite Shine, Nail Lacquer:

Galben – nuanța manichiurii veșnic proaspete

Purtate mai ales vara, lacurile de unghii galbene sunt pline de prospețime și te duc cu gândul la paradisuri pierdute, cu o vegetație luxuriantă și la zile însorite, din cele parfumate, care iți mângâie delicat pielea, simțurile și iți reamintesc motivul pentru care este atât de important să ai grijă de natura care te inconjoară. „Behind de Scene” este galbenul strălucitor de la O.P.I carete duce cu gândul la vacanța mult visată. Poartă-l o singură dată și te vei îndrăgosti iremediabil de el!

Verde – pentru unghii stylish

„Rated Pea-G” este un verde fabulos pe care îl poți purta oricând vrei un look rafinat. Este o nuanță irezistibilă, sofisticată, pe care o poți asocia cu tonuri neutre și accesorii aurii sau animal print. Nu-l ocoli!

În ciuda faptului că încă nu am renunțat la ținutele groase de iarnă, nu uita că primăvara e după colț. Ceea ce înseamnă că a sosit momentul să spui adio manichiurilor cuminți și să poftești în viața ta nuanțe mai strălucitoare și mai vesele. Și chiar dacă o să vezi în jur multe pasteluri, iți recomandăm să încerci în acest sezon lacuri de unghii mai puțin tradiționale, să alegi unele vibrante precum cele în nuanțe de galben și verde. Acestea vor flata orice ton de piele și iți vor schimba starea de spirit.

Începe noul sezon cu stil! Optează pentru manichiurile la O.P.I.

***Ca lider mondial în industria de îngrijire profesională a unghiilor, O.P.I se angajează să furnizeze produse și servicii de înaltă calitate, atât saloanelor cât și clientiilor acestora, păstrând un focus pe siguranță industriei și pe inovație. Cunoscute pentru formula excepțională, culorile la modă și numele iconice, lacurile de unghii puternic pigmentate de la O.P.I au o consintență bogată, sunt rezistente la purtare îndelungată și nu se ciobesc – fiind produse de lux accesibile consumatorilor.

Preț recomandat de vânzare – 47 lei