CityVisionMagazine

KARTELL BY LAUFEN – Culori si design mereu in tendinte

Kartell by Laufen reprezinta un parteneriat pentru inovatie si bun gust in ceea ce priveste designul camerei de baie, care imbina creativitatea si culorile vii (specifice brandului italian Kartell), cu rigoarea, calitatea si siguranta materialelor(oferite de brandul elvetian Laufen).

Conceptul de culori modulare si designul simplu, dar mereu la moda, al colectiei pentru camera de baie Kartell by Laufen reprezinta o abordare moderna de aducere a culorii in camera de baie, in timp ce se respecta principiile bunului gust.

Solutii complete pentru camera de baie:


Probabil mai mult decat oricare alta incapere a casei, camera de baie este caracterizata de doua tipuri diferite de elemente. Exista cele mobile sau articolele usor interschimbabile, cum ar fi unitatile cu polite independente, scaunele si accesoriile, dar si mobilierul de baie montat permanent, cum ar fi lavoarul cu piedestal, dusul si mobila specifica de baie, acestea fiind inlocuite, de obicei, dupa o perioada mai mare de utilizare si cu un efort semnificativ.
Aceasta caracteristica distincta a reprezentat inspiratia pentru compania italiana de design Kartell si marca elvetiana Laufen, in scopul crearii colectiei de baie Kartell by Laufen. Cele doua au cooperat pentru dezvoltarea unui ansamblu pentru camera de baie care sa poata fi adaptat usor, in vederea potrivirii la o varietate de etape din viata oamenilor si la diverse stiluri de viata. Diversitatea bogata a colectiei permite planificatorilor si locuitorilor sa dea frau liber imaginatiei, prin utilizarea multor culori si tipuri de elemente de iluminat, fara a se angaja pentru crearea unui mediu stationar.    

Culori si elemente mereu la moda in camera de baie:

Obiectele sanitare ceramice Laufen se remarca prin design-ul geometric al obiectelor realizate din materialul dezvoltat de aceasta companie, SaphirKeramik, dar si din materialele ceramice clasice.

Culorile recomandate pentru camera de baie raman nuantele de gri mat si negru lucios, mereu la moda. Aceste culori pot fi selectate, de asemenea, pentru toaleta suspendata noua, foarte compacta si fara margini, astfel incat chiar si camerele de baie mici sa poata reflecta un stil constant. Iar trei modele geometrice discrete, care ofera o combinatie jucausa de linii, nuante si suprafete, pe negru si gri, sunt acum disponibile pentru lavoarele cu piedestal.

Accesorii si mobilier in camera de baie


Elementele de mobilier si accesoriile realizate din sticla acrilica de calitate superioara aduc un aspect vesel complementar camerelor de baie Kartell by Laufen. Chiar daca reflecta un design mereu in tendinte, oglinzile, politele si unitatile de rafturi, lampile, portprosoapele, savonierele si paharele pentru baie sunt disponibile pe numeroase culori vesele. Dincolo de optiunea transparenta, acestea includ nuantele roz pudrat, verde smarald, ambra, mandarina, albastru, gri albastrui, auriu, argintiu si cupru. Se poate selecta si o culoare alb sau negru opac de cei care doresc sa se concentreze mai mult pe o potrivire perfecta a obiectelor ceramice decat pe transparenta.                 
Reimaginat prin respectarea design-ului modern minimalist, mobilierul pentru camera de baie Kartell by Laufen se integreaza rational in aceasta colectie. Dorind sa obtina armonia culorilor cu ajutorul obiectelor ceramice in timp ce permite crearea nuantelor, accentelor sau contrastelor fascinante, Laufen a optat pentru alb mat, gri pietris pal si un gri ardezie mai inchis.
Unitatile de lavoar, dulapurile inalte si elementele laterale utilizeaza la maxim spatiul existent in camera de baie si astfel, determina un echilibru armonios intre obiectele sanitare ceramice si mobilier. O noua unitate de mobilier pentru lavoare este ideala pentru instalarea in camerele de baie mici, destinate oaspetilor. In spatele usii verticale, unitatea ofera spatiu de depozitare pentru prosoapele de maini sau solutiile de curatare. De asemenea, este deschisa intr-o parte si astfel, se dovedeste ideala pentru asezarea celor mai solicitate accesorii.

Cameleonul camerelor de baie 
Design-ul clasic, modest, al elementelor instalate permanent din cadrul colectiei Kartell by Laufen confera camerei de baie un design mereu la moda si o face sa fie adaptata perfect pentru utilizare zilnica.

Elementele de mobilier mobile si accesoriile din sticla acrilica subliniaza personalitatea cameleonica a camerei de baie si, cu ajutorul culorii, luminii si transparentei lor, o transforma intr-un spatiu senzual si emotional. Iar atunci cand o noua tendinta sau un nou stil de viata solicita o reinnoire a temei Kartell by Laufen, aceste elemente pot fi schimbate rapid si usor.