CityVisionMagazine

Tratamente premium pentru un ten sănătos

Este cea care ne e alături de-a lungul vieții. Este oglinda sufletului nostru. Uneori poate păcăli timpul. Alteori poate evidenția trecerea lui. Totul depinde de atenția pe care i-o acordăm. Pielea, pentru că despre ea este vorba, necesită o îngrijire deosebită, o hidratare cât mai intensă și o protejare împotriva razelor soarelui. Cu un tratament facial complet, adecvat tipului de ten și necesităților specifice acestuia, oricine poate obține rezultate uimitoare. Produsele corect alese răspund nevoilor noastre, însă înainte de a apela la o rutină potrivită trebuie să știm care e tipul de ten pe care îl avem. Ten normal, gras, mixt, uscat sau sensibil – e important să ne cunoaștem pentru a beneficia de tratamentul de care avem nevoie.

La salonul de înfrumusețare El Studio am descoperit o echipă de profesioniști și un loc curat, modern și bine întreținut. Am mers pe mâna lor și m-am bucurat de o zi de răsfăț total. Saloanele de înfrumusețare El Studio beneficiază de o gamă de produse de top, atent selecționate pentru a satisface nevoile tuturor celor care le trec pragul. Printre colecțiile de excepție se află și produsele Academie.

Dacă simți că tenul tău are nevoie de un moment de relax, programează-te la cel mai apropiat salon El Studio pentru un tratament facial. Eu am ales varianta Bazic, dar poți să beneficiezi de următoarele tratamente:

1. Academie Hidratare Optimală – potrivit pentru toate tipurile de ten. Oferă o hidratare cu triplă acțiune: hidratare imediată, hidratare de lungă durată și anti-deshidratare. Ridurile cauzate de deshidratare sunt atenuate. Epiderma este fină, suplă și eliberată de toate senzațiile de disconfort.

2. Academie Puritate Optimală – potrivit pentru tenul cu exces de sebum și oferă stabilizare în lipide. Asigură curățarea în profunzime și eliberează porii de impurități. Reglează secreția de sebum. Pielea este curată și matifiată. Tenul este purifiat și strălucitor.

3. Academie DermActe Soin Expert Anti-age Global & Eclat – potrivit pentru toate tipurile de ten, în special tenul matur. Protejează celulele stem. Regenerează și stimulează epiderma. Estompează ridurile și liniile de expresie. Redă elasticitatea și fermitatea pielii, care devine mai tonifiată și mai luminoasă.

4. Academie DermActe Soin Expert Hydratant & Anti-Oxydant – potrivit pentru tenul foarte deshidratat. Hidratează, îmbunătățește și menține balanța tenului. Întărește sistemul natural de protecție a pielii. Pielea își recapată elasticitatea și suplețea. Este mai catifelată și mai luminoasă.

Dacă te-am făcut curioasă, atunci te invit să citești mai multe pe site-ul salonului de înfrumusețare El Studio și să te programezi.La mine, rezultatele s-au văzut încă de la prima ședință!