CityVisionMagazine

Love yourself first

Luna februarie este despre iubire în toate formele ei, iar primele semne ale primăverii încep să se ivească la orizont. Cu toate că traversăm o perioadă incertă, în care până și florile înflorite, iubirea și frumosul sunt puse sub semnul întrebării, nu trebuie să ne neglijăm, ci să ne iubim și să ne bucurăm de viață așa cum este. De aceea, te îndemn să îți faci o bucurie! Gândește-te la lucrurile care îți plac: o carte bună, un ruj în culori vibrante, un fard ce-ți evidențiază trăsăturile. Ce dacă purtăm masca? Rujul este esențial chiar și în aceste condiții. Pentru tine. Pentru că te iubești. Pentru sufletul tău!  

Ai încercat până acum produsele SIGMA BEAUTY? Acestea fac parte din categoria clean beauty, vegane, 100% cruelty-free. SIGMA BEAUTY este un brand profesional creat în anul 2009 de către cuplul de specialiști Dr. Simone Xavier și Rene Xavier Filho. Încă de la primul set de pensule, misiunea lor a fost de a îmbunătăți rutina de înfrumusețare folosind doar materiale, ingrediente și tehnologie de cea mai înaltă calitate. Cu fiecare produs, ei lucrează pentru a facilita viața tuturor iubitorilor de frumos, utilizând formula lor de succes: calitate + funcționalitate + inovație.

Poți descoperi pe site-ul www.douglas.ro mai multe produse marca SIGMA BEAUTY, însă eu am testat vedetele acestui brand:

Pentru a menține pensulele curate, îți propun și covorul SIGMA din silicon pentru curățarea periilor.

Descoperă colecția exclusiv online pe site-ul Douglas : https://www.douglas.ro/b/sigma-beauty/