CityVisionMagazine

Totul despre arta pensatului profesional

Sprâncenele perfecte trebuie să fie în armonie cu toate trăsăturile feței, deoarece forma este cea care oferă expresivitate. iBrows, primul studio din România dedicat exclusiv pensatului profesional, dezvăluie un concept inovator de frumusețe, rezultat al experienței de 15 ani a lui Darius Stănese: iBrows ReGeneration. Este vorba despre serviciul clasic de pensat profesional, realizat la cel mai înalt nivel, care are la bază tehnica smulgerii firelor de păr. Ea nu agresează pielea și favorizează creșterea sprâncenelor prin stimularea circulației pe zona respectivă. În plus, inovația iBrows este un produs cosmetic, cu acțiune de reactivare a foliculilor piloși adormiți, 100% natural și conceput de la A la Z în România, sub atenta supraveghere a lui Darius Stănese – iBrows Elixir. Numitorul comun: reconstrucția sprâncenelor naturale, chiar și în situații care par fără speranță.

Este un produs premium, cu un conținut foarte mare de ingrediente active (peste 30%) și se bazează pe hrănirea în profunzime a foliculilor de păr, cu efecte vizibile începând din a treia săptămână de utilizare zilnică.

Cine e Darius Stănese? Spune-ne mai multe despre tine. Când ți-ai început cariera și care sunt realizările tale până în prezent?

Totul a început în urmă cu 15 ani, când pensam colegele de clasă și așa am constatat că îmi iese foarte bine ceea ce fac. Ulterior am venit în București pentru a face cursuri în domeniu, însă în acel moment nu existau, așa că am urmat o școală de cosmetică. Din fericire, a fost un talent nativ, care a avut rezultate din ce în ce mai bune. Am rămas în București, unde am început să lucrez, mi-am deschis un salon și în urmă cu opt ani am creat conceptul iBrows. Acesta include primul studio dedicat exclusiv pensatului profesional și prima școală de pensat din România. De curând am lansat un produs pentru regenerarea sprâncenelor: iBrows Elixir.

Povestește-ne mai multe despre această inovație. Ce promite? După cât timp apar rezultate?

L-am creat de la zero. Este un produs făcut în România și are rezultate spectaculoase. La început, produsul a fost testat de aproximativ o sută de cliente și am observat că efectele încep să apară din primele trei săptămâni. Însă rezultatele vizibile se văd cam la două luni de la începerea aplicării elixirului, cu recomandarea ca produsul să fie utilizat de două ori pe zi: dimineața și seara. Este important ca pielea să fie curată și să nu prezinte urme de machiaj. Dacă o persoană nu se machiază și a ratat aplicarea de dimineață, atunci poate să îl folosească în cursul zilei.

Este foarte ușor de aplicat, fiind un proces care durează aproximativ zece secunde. Trebuie masată puțin zona sprâncenei cu aplicatorul. Recipientul are 6 ml și l-am conceput să ajungă o lună de zile, dar am observat că această cantitate a fost suficientă pentru o perioadă mai mare de timp. Produsul este 100% natural, nu are niciun fel de ingredient chimic, e pe bază de extract de plante, dintre care amintesc cele două tipuri de extracte de alge, germenii de grâu, soia și calota chinezească. Toate aceste ingrediente hrănesc în profunzime foliculul de păr. Principala problemă a căderii părului și a stopării creșterii lui este producerea de sebum în exces. Astfel extractul de alge brune reglează aceste glande, eliberând foliculul de păr pentru a crește mai repede.

Care sunt trendurile în materie de sprâncene pentru 2021?

Anul acesta se continuă tendințele din 2020 și anume sprâncenele drepte, cât mai naturale, stufoase și sănătoase.

Cum vezi evoluția ta în perioada următoare? Ce planuri ai pentru acest an?

Am foarte multe planuri pentru 2021. Îmi doresc să extind vânzarea produsului în mai multe magazine și în rețelele online, însă voi lansa și iBrows Lash pentru regenerarea genelor. Urmează și un produs pentru creșterea părului capilar. Sunt produse deja testate, cu efecte surprinzătoare atât la bărbați, cât și la femei. Plănuiesc să reiau și cursurile de pensat profesional, care se vor desfășura în două variante: seminariile de o zi (teorie și demonstrații) și câteva zile de practică pentru persoanele care își doresc să exerseze.

***

Pentru cele mai bune rezultate, iBrows Elixir este recomandat să fie folosit împreună cu DermaRoller-ul din gamă, o rolă al cărei capăt este prevăzut cu micro-ace din titan care crează canalicule extrem de fine în piele, scopul fiind acela de a favoriza transportul ingredientelor active din ser, la baza foliculului pilos.

iBrows Elixir™ și DermaRoller iBrows Elixir™ pot fi achiziționate online din secțiunea shop a site-ului iBrows – https://www.ibrows.ro/online-store/, la prețuri promoționale de lansare.