CityVisionMagazine

Joolz lanseaza inovatia! Caruciorul de tip buggy, Joolz Aer – acum de la nastere

De când este un cărucior mai mult decât un cărucior? Din momentul în care vine la pachet cu un landou inovator! De acum căruciorul Aer poate fi folosit înca de la naștere, datorită landoului. Mai mult decât atât, nu este nevoie că atunci cand vrei să pliezi căruciorul să dai landoul la o parte, deoarece el se pliază în același mod, chiar și când acesta este atașat, o functionalitate brevatata marca Joolz.

Cu atenție sporită pe fiecare detaliu, toate cărucioarele sunt create să îți ofere încrederea că cel mic este în siguranță și se bucură și de confort, în același timp, iar cand vine vorba de părinți, un cărucior trebuie să fie ușor de pliat și manevrat. 

Pregătește-te pentru ceva cu totul nou

Joolz Aer a reprezentat întotdeauna un design ergonomic, extrem de compact și, în același timp, confortabil, însă nu de la naștere, până acum. Landoul pentru căruciorul Joolz Aer schimbă orice perspectivă, păstrându-și astfel ideea de a se plia cu o singură mână într-o singură secunda, fără să fii nevoit să îl scoți înainte. Atunci când este pliat, dimensiunea mică și greutatea de doar 8 kg îți oferă nenumărate opțiuni: îl poți depozita chiar și într-un apartament micuț sau să îl iei cu tine oriunde mergi. Sistemul de pliere este inteligent, extrem de rapid si reprezinta o functionalitate ingenioasa, brevetata marca Joolz.

Landoul căruciorului Aer este extrem de odihnitor, datorită saltelei confortabile, realizată din materiale care permit corpului să respire. Un alt detaliu important în alegerea căruciorului pentru cel mic îl reprezintă capotina acestui cărucior, care se reglează și care este prevăzută cu o parte de material transparent, potrivită pentru momentele în care vrei să verifici ce face cel mic. 

Aspect complet nou

Odată cu lansarea landoului pentru cărucioarele Aer, Joolz prezintă și trei noi culori, atrăgătoare nuante ale momentului, respectiv crem, albastru și roz. Cei de la Joolz pun mare accent pe detalii, astfel că de la mânerele din piele ecologica și până la logo-ul metalic, aceste cărucioare sunt create pentru a oferi un aspect elegant, in curand în mai multe nuanțe!

Data lansării 

Inovația celor de la Joolz, landoul pentru nou-născuți al căruciorului Aer va fi disponibil în România prin reprezentanța exclusivă Adinish, începand cu 1 martie 2021, în cele patru variante deja cunoscute ale căruciorului: Delightful grey, Refined Black, Mighty green și Elegant blue. 

De la 1 aprilie, atât căruciorul, cât și landoul pentru Joolz Aer vor fi disponibile și în celelalte trei culori: Absolute pink, Lovely taupe și Splendid blue. Dacă vrei să fii printre primii care se bucura de o plimbare în oraș cu cel mic alături de noua variantă a căruciorului Aer, poți lansa o pre-comandă începând cu 15 februarie, pe site-ul www.adinish.com, unde vei putea beneficia de o reducere suplimentară la pachetul promoțional. 

Echipa Joolz este o echipă formată din oameni cu un obiectiv comun, la fel ca al nostru, anume de a oferi noii generații de părinți încrederea și instrumentele de care au nevoie pentru a putea crește copiii exact așa cum își doresc. Cu toții ne dorim ca lucrurile pe care vi le oferim să fie utile și să facă viața părinților mai ușoară. 

Joolz se implică în multiple inițiative pentru a construi un viitor mai bun și sigur pentru următoarele generații: de la materiale realizate din plastic reciclat și până la sediul lor din Amsterdam, care se află într-o fabrică reamenajată cu sere și multe alte surse de energie naturală. Pentru fiecare cărucior vândut, Joolz plantează câte un copac în pădurea Nașterii din Columbia. 

Fondat în 2007, Joolz se regăsește în peste 30 de țări din Europa, Asia, Australia și SUA.

Compact și ușor de pliat, toate într-un singur produs – Joolz Aer!