CityVisionMagazine

O oază de liniște în inima unui oraș aglomerat

Anul 2020 a fost o lecție pentru omenire. Obiceiurile s-au schimbat. Normalul a devenit anormal din dorința de a-i proteja pe cei dragi. Evenimentele mondene, socializarea „offline”, ieșirile în oraș – toate au devenit un vis frumos pe care îl vom trăi din nou… într-o zi. Să nu uităm că restaurantele și cafenelele pe care obișnuiam să le frecventăm și-au luat toate măsurile de siguranță și ne așteaptă să le trecem pragul. Mai ales în contextul actual.

Centrul Bucureștiului nu înseamnă doar clădiri impunătoare, aglomerație, multă grabă și zgomot infernal. Suntem oameni și ne dorim să mai evadăm din monotonia zilelor identice.

image

Așa am ajuns la Bryo Appetite, un restaurant scăldat într-o atmosferă primitoare, cu iz mediteranean, deschis anul trecut, care se află pe Bulevardul Mărășești, colț cu Parcul Carol. Aici te poți bucura de o masă gătită cu suflet, unde ai parte de toate aromele și gusturile pe care lumea ți le pune la dispoziție.

image
image

Și ce e mai frumos decât să-ți imaginezi că ești la mare, undeva pe coasta Italiei, deși realitatea spune altceva? Este luna februarie și nu ai călătorit dincolo de granițele țării de mai bine de un an. Fie că ești în căutarea savuroaselor fructe de mare, a pastelor și a risotto-ului delicios ori îți dorești o pizza deosebită, Bryo Appetite este alegerea potrivită pentru iubitorii acestor preparate cu specific mediteranean. Ingredientele sunt proaspete și gustoase, ceea ce transformă orice rețetă simplă într-una memorabilă.

image
image
image

Bryo Appetite are un farmec aparte, fiind o oază de liniște în inima unui oraș aglomerat și te atrage încă de la intrare cu o terasă înconjurată de un gard viu, palmieri și igloo-uri călduroase. Interiorul modern și rafinat, cu muzica relaxantă și atmosfera primitoare, îți dă impresia că ai ajuns la malul Mării Mediterane. Preparatele delicioase te vor determina să mai revii și meniul variat satisface cele mai pretențioase gusturi. Cocktailurile sunt savuroase, berea este rece, iar dulciurile sunt decadent de bune.

image

Gustul este realizat cu bryo!