CityVisionMagazine

Valentine’s Day: aromele de la Victoria’s Secret de care să te îndrăgostești

Valentine’s calling! Știm că ți-ai ales deja ținuta pentru Ziua Îndrăgostiților – fie că ești într-o relație sau savurezi fiecare moment de libertate, această zi este un motiv în plus pentru a te iubi mai mult. Și pentru a arata grozav, desigur!

Cum orice ținută este desăvârșită cu parfumul potrivit, ți-am pregătit o odisee aromată în lumea Victoria’s Secret – 3 recomandări din care să alegi un cadou special pe care să îl porți și în următorul sezon – pe piele, aproape de inima ta.

VERY SEXY ORCHID Eau de Parfum

De neoprit. Pătrunzătoare, misterioasă, opulentă – noua apă de parfum Very Sexy Orchid simbolizează dorința și puterea magnetică de seducție a celei care o poartă. Parfumierul Clement Gavarry încapsulează încrederea în sine și senzualitatea sofisticată în fiecare picătură din această poțiune magică. Cedează dorinței: coacazele negre luxuriante sunt aprinse de accentele de lămâie și piper roz, apoi încălzite cu accente de lemn de Oris – unul dintre cele mai prețioase ingrediente din parfumerie. Notele de bază de orhidee, santal și patchouli creează o simfonie a simțurilor dedicată celor mai îndrăznețe femei.

BOMBSHELL Eau de Parfum

Se spune că parfumul preferat reprezintă un moment pe care îl asociem cu nota olfactivă dominantă a evenimentului. O clipă este suficientă pentru a trezi cele mai intense trăiri pentru o eternitate. Există o Bombshell în fiecare femeie, mai ales atunci când aroma sa o face memorabilă: un parfum intim dar îndrăzneț, best sellerul Victoria’s Secret Bombshell este un mix efervescent de bujori și fructe, ce ascunde un secret al seducției bine studiat. Pinul de Liguria – un ingredient rezervat parfumeriei masculine –  este folosit pentru a aromatiza în mod magic notele gurmande și feminine ale parfumului.

VERY SEXY Eau de Parfum

Sunt puține lucruri care te fac să te simți mai puternică decât atunci când ești sexy. Victoria’s Secret surprinde acest sentiment într-un parfum provocator și persistent, care se dezvăluie încet simțurilor. Vei descoperi un mix dezinhibat de clementine coapte, mure sălbatice și orhidee vanilată. O lenjerie invizibilă care oferă un plus de încredere în sine sau o armă de seducție – tu decizi cum să dozezi notele irezistibile ale acestei arome.

Descoperă colecția de parfumuri în magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City. Happy Valentine’s Day!