CityVisionMagazine

Oferă iubire de Valentine’s Day cu Pandora

Puțină strălucire are un impact foarte mare atunci când vorbim despre exprimarea propriilor sentimente pentru persoana dragă. Cel mai recent studiu Pandora* despre modul în care ne exprimăm și sărbătorim dragostea, a constatat că peste 60% dintre participanți își amintesc ocazii precum Valentine’s Day și mai mult de jumătate au raportat că au oferit mici cadouri drept gesturi de afecțiune pentru cei mai importanți oameni din viața lor. Fie că vrei să faci cumpărături pentru o prietenă, pentru persoana iubită sau pentru tine, aceste stiluri vin direct din inimă. De Valetine’s Day, lasă lucrurile mici să spună totul.

image

Răsfață-te cu o pereche delicată de Cercei strălucitori în formă de iadeș cu șurub.

image

Lasă-ți jumătatea să își poarte dragostea la vedere cu Talismanul tip pandantiv Floare de trandafir și inimă, gravat în două tonuri, și Talismanul cu inimi strălucitoare împletite din Pandora Rose.

image

Elegante și ușor de suprapus, Inelele solitaire cu inimă înlinată sunt cadoul ideal de Valentine’s Day.

Pentru minimalistul din viața ta, exprimă-ți dragostea cu Brățara tip lanț clasic cu bară în T și inimă Pandora Moments.

Adu-ți prietenia la următorul nivel chic cu Inelele strălucitoare din iadeș în formă de inimă și Inelul de din iadeș dublu cu tăiere de tip marchiză.

image

Arată că inima îți bate numai pentru ea cu versatilul Colier din iadeș în formă de inimă strălucitoare.

#SomethingAboutYou

#PandoraValentines

#VoicesOfPandora