CityVisionMagazine

O zi a îndrăgostiților diferită: învață să oferi puțină dragoste și pentru tine!

Îți amintești cum era să călătorești cu avionul? Așezați pe scaune incomode și de fiecare dată să auzim cum să procedăm în caz de urgență înainte de a decola – puneți mai întăi o mască de oxigen pentru tine și apoi pentru copii sau familie. La FOREO, credem că acest sfat este un principiu universal care ar trebui să se aplice off-board. De ce? Pentru că dacă nu avem grijă de noi înșine, nici noi nu ne putem îngriji de ceilalți.

În fiecare zi, și mai ales de Ziua Îndrăgostiților, ar trebui să încercăm să ne iubim un pic mai mult. Și îngrijirea adecvată a sinelui nostru interior și exterior ar trebui să fie o prioritate! Fii inspirat de sfaturile noastre despre cum să faci, în special, din Sf. Valentin „ziua ta”!

Îngrijirea ca terapie

Datorită pandemiei, s-a demonstrat că activitățile de rutină și rutina de îngrijire a pielii căștigă putere terapeutică în situații stresante. Pentru o zi specială, care este, fară îndoială, Ziua Îndrăgostiților, încearcă să economisești ceva timp doar pentru tine. Poate că încă nu erai obișnuită. O clătire rapidă a feței și câteva minute petrecute doar tu cu tine în baie, în acest nou ritm al vieții reprezintă de fapt propriile tale momente de spa acasă. Te vom ajuta să schimbi asta! Să ai grijă de tine nu trebuie să iți ia mult timp – doar 90 de secunde cu dispozitivul nostru sonic FOREO UFO 2, care se va ocupa de ștergerea stresului de pe față și te va ajuta să îți reîncarci energia în acest scurt moment. Și acesta este un început destul de bun pentru schimbări mari!

Găsește-ți echilibrul vieții

Îți amintești toate acele momente în care nu ai dormit din cauza termenelor limită? Când te-a slăbit stresul și nu ai reușit să funcționezi normal? De câte ori ți-ai ignorat propriile nevoi în beneficiul altora? Da, a fi altruist este o trăsătură frumoasă, dar uneori poate face mai mult rău decât bine. Sfatul nostru? Ascultă-te și nu-ți fie frică să fii puțin egoist uneori. Mai ales de Ziua Îndrăgostiților! Odată ce te vei simți mulțumită, viață ta își va recapătă echilibrul pierdut. Având grijă de corpul și mintea ta, îți vei căștiga armonia mentală pe care o meriți atât de mult!

Stop

Dacă energia ta dispare, fă ceva care să te bucure. Nicio remușcare! Mănâncă o bucată din ciocolata ta preferată, delectează-te cu o ședință de spa acasă, întinde-te sau urmărește filmul tău preferat (chiar și de câteva ori!). Răsfață-te și nu lăsa starea proastă să-ți afecteze toată ziua.

Fii majoreta ta

Când studiezi suficient timp pentru tine, vei observa în curând multe schimbări pozitive. Una dintre ele va fi pacea interioară și un grad mai mare de încredere în sine. Devii propria ta majoreta și vei fii cea care se va susține cel mai mult. Dacă vrei să construiești relații sănătoase cu ceilalți, trebuie să începi cu cel mai important lucru – dragostea sinceră pentru tine.

Finalizează-ți sarcinile acum

Odată ce ai înțeles importanța acceptării de sine, vei începe să abordezi diferit alte lucruri din viață. În câteva minute se pot schimba foarte multe lucruri pentru tine, iar lumea nu se va prăbuși în acel moment. Prin urmare, încearcă să-ți îndeplinești imediat îndatoririle zilnice și dedicăți timpul rămas bucuriilor tale – de exemplu, o baie fierbinte sau un masaj relaxant. Și pentru că majoritatea dintre noi avem calitatea nefericită de a ne uita pe noi înșine, avem nevoie de puțin ajutor din mintea noastră. De exemplu, dispozitivul FOREO BEAR să nu lipsească de pe mesele noastre de toaletă, astfel încât să nu ne lipsească niciodată masajul zilnic cu microcurenți.

Oboseala și starea de spirit proastă în timpul distanțării sociale nu ajută pe nimeni – pe noi sau familiile noastre. Poate că este timpul să ai mai multă grijă de tine, să fii cea mai scumpă și mai luxoasă mașină care atrage energie din alimentația sănătoasă, sport, meditație și îngrijirea pielii. Ziua Îndrăgostiților este o oportunitate ideală pentru a stabili noi ritualuri zilnice! Odată ce începi să dezvolți obiceiuri sănătoase de auto-îngrijire, lumea ta se va schimba. Din fericire, în epoca tehnologiei moderne, ne putem bucura de îngrijire profesională la o simplă atingere a unui buton. Curățarea profundă a pielii, terapia cu LED sau masajul cu microcurent. Toate acestea vor asigura rezultate uimitoare pe care le vei observa nu numai la exterior.