CityVisionMagazine

Money Piece by Wella Professionals

2021 aduce mai multă îndrăzneală pe tapet. Pune femeia în miezul acțiunii și o face vedetă. Șuvițe deschise, raze de lumină care să îi încadreze fața și care să o  pună într-o nouă  postură. De divă.

Unul dintre look-urile de succes care promovează femeia puternică, stpăpână pe sine și dornică să facă o baie de lumină este Money Piece. Un trend care face furori pe Social Media.

Preferat de staruri precum Beyonce, Dua Lipa sau Kylie Jenner, look-ul creat prin tehnica de glossing atrage atenția femeilor și stiliștilor din lumea întreagă.

Tu ce alegi? Vrei să îl încerci?

Fii pe fază: Wella Professionals te ajută să obții look-ul Money Piece printr-untutorial de Glossing

Așadar, alege să aduci mai multă lumină pe chipul tău grație unor șuvițe deschise și foarte deschise, folosind tehnici împrumutate din pictură. Accentuează-ți nuanța de bază și adaugă strălucire cu tonuri pastel.

FORMULE DE CULOARE                                                                                                                                          

Formula A – 30 de gr Blondor si Freelights de 9% 45 gr

Formula B – 20 gr Koleston Perfect 6/74

Formula C – 20 gr Koleston Perfect 9/04, 10 gr Koleston Perfect 8/96, 60 de grame Weloxon Perfect Pastel 1+2 , 1,9 %,

PAȘI SPRE COLORARE

  1. Aplică liber formula de vopsea A pe secțiunea centrală a liniei părului, avansând spre spate cu lejeritate astfel încât să obții un amestec omogen.
  2. Șamponează și aplică  Blondor Seal & Care. Apoi, separă zona din față care este destinată decolorării de cea aflată în lucru pentru colorare și glossing.
  3. Aplică formula de vopsea B în spate la o distanță lejeră de scalp.
  4. Aplică formula de culoare C, care vine să nuanțeze atât partea din față a capului până spre scalp pentru o impresie de ușoară scensiune

STYLE

Protejează culoarea părului vopsit de acțiunea căldurii și a instrumentelor de coafat cu Eimi Thermal Image. Atuul său? Adaugă strălucire look-ului și îți hrănește părul.

ÎNGRIJIREA DE ACASĂ

Îngrijire și culoare pentru până la 8 săptămâni pentru noul tău look cu COLORMOTION+

Mizează pe Wellaplex Bonding Agent pentru un păr mai puternic.

Protejează-ți și întărește-ți noua culoare a părului cu ajutorul sistemului nostru de îngrijire pentru acasă. Eroii serviciului de culoare Wella Professionals? Gama Color Motion.

Mai multă grijă pentru rădăcină!

Îngrijește-ți rădăcina crescută cu un mix profesional care să îți asigure o culoare mereu strălucitoare.

Money Piece și Glossing

Lansat de către Beyonce, look-ul Money Piece a făcut furori în întrega lume și a fost ulterior adoptat de milioane femei. Șuvițele și zonele de culoare deschise care îți încadrează fața vor aduce lumină și strălucire chipului.

 Root Touch Up cu Luxelights

Dăruiește rădăcinilor tale o dimensiune profundă, cu raze de lumină subtilă și umbre lejere.

Optează pentru serviciul Money Piece. Cere-i stilistului tău noul serviciu money pice. O să beneficiezi de un look de divă.