CityVisionMagazine

TOMMY HILFIGER SI ILUSTRATORUL HATTIE STEWART – PARTENERI IN CAMPANIA KIDS PRIMAVARA 2021

Tommy Hilfiger anunta lansarea colectiei Primavara 2021 TOMMY HILFIGER Kids, care prinde viata prin talentul lui Hattie Stewart, ilustrator contemporan. Stilul ludic al campaniei obtinut prin efectul artistic al tehnicii doodle emana energia si vibratia ce caracterizeaza colectia, care va fi disponibila in magazinele selectionate, la nivel global, incepand cu luna februarie 2021.

Colectia TOMMY HILFIGER Kids Primavara 2021 este conceputa pentru aventurile extraordinare, ce se continua si vara, ale fiecarui mini explorator. Colaborarea dintre Tommy Hilfiger si Hattie Stewart, capteaza aceasta energie prin intermediul unor doodles fluorescente care intruchipeaza personaje in forma de inima, animale si elemente naturale, inclusiv flori, stele si soare. Motivele luminoase si de tip outdoor ale lui Hattie Stewart aduc o energie si o voce fresh in semnatura estetica TOMMY HILFIGER Kids.

In colectia Primavara 2021 TOMMY HILFIGER Kids intalnim stilul skate park si grafica caracteristica acestuia, care se regasesc in tricourile si puloverele pentru baieti. Pentru fete au fost create item-uri din bumbac moale si panza, precum diverse outfit-uri complete sau rochii ce sunt perfecte pentru activitati precum roller skating, in zilele calduroase de primavara. Hanoracele care sunt fie stilul preppy sau sport, fie moderne, contureaza un look cool-casual. Avand ca sursa de inspiratie reperele cromatice iconice pentru Miami precum neon si pastel, culori efervescente intregesc grafica acestei colectii, iar pattern-urile si materialele folosite complimenteaza paleta specifica brand-ului – rosu, alb si albastru navy.

Prietenii si fanii brand-ului sunt invitati sa se alature conversatiei in social media folosind #TommyHilfiger si @TommyHilfiger.