CityVisionMagazine

Cu ocazia aniversării de 40 de ani, O.P.I lansează colecția Hollywood

O.P.I împlinește 40 de ani existentă. Cu această ocazie, brandul cu cele mai spectaculoare lacuri de unghii din lume se întoarce în locul unde s-a născut, la Hollywood, cu nouă colecție care poartă însuși numele  acestui oraș spectacol.

12 lacuri de unghii pășesc în acest sezon pe covorul roșu cu 4 formule diferite.  Noua colecție Hollywood celebrează moda cu o notă vintage, specifică Hollywoodului de odinioară, combinată cu cele mai hot și în trend nuanțe de lacuri de unghii din acest sezon.

Nuanțe intense, profund saturate de roșu și roz evocă stilul Hollywoodului clasic, în timp ce albastrul energic te poartă în paleta de culori actuale și foarte la modă. Proaspete și cuminți, nuanțele de lămâi, albastru îndrăzneț, roz bonbon și verde intens, vor emana energie pozitivă oriunde vor fi purtate. În timp ce nuanțele neutre, calde și cremoase cu teracota, și nuanțele delicate de mov vor da un aer natural și elegant.

O.P.I și-a făcut debutul pe marile ecrane în 2001 cu o plasare de produse în binecunoscutul film „Blonda de la drept”. De aici, O.P.I a devenit primul brand care colaborează cu mari producții cinematografice precum”Alice în țara minunilor”, Fifty shades of Grey”, sau cu figuri celebre din domendiul muzical sau sportiv pregum Katy Perry, Kerry Washington, Serena Williams și mulți alții.

„În ultimii 40 de ani am însoțit doamnele într-o călătorie în jurul lumii prin intermediul colecțiilor noastre. Acum, cu ocazia acestei aniversări, am decis să ne întoarcem acasă, tocmai de accea prima „oprire” a fost la Hollywood.” Spune Co-Fondatorul și Ambasadorul O.P.I, Suzi Weiss-Fischmann.

” Vă prezentăm un minunat mix intre neutru și colorat.”, adaugă Directorul Global al colecțiilor O.P.I, Jill Bartoshevich. “ Această colecție întâlnește într-adevăr extravaganța divelor și strălucirea vintage. Am reinterpretat stilul clasic și i-am oferit un aer nou, simbolizat prin lansarea nuanței I’m Really an Actress, o versiune actualizată a unuia dintre bestseller-urile noastre – I’m Not Really a Waitress.”, adaugă aceasta.

“În Los Angeles, lacul ‘I’m not really a waitress – I’m an actress! este o mantra binecunoscută,” remarcă Weiss-Fischmann. “ Numele acesteia demonstrează că noi, femeile, reprezentăm mai mult decât jobul nostru. Ea vorbește în numele oricui are un vis măreț și ne reamintește că țelurile noastre merită urmate. Cu spectaculosul roșu supranumit – I’m Really an Actress, vrem să dăm un boost femeii puternice, care nu muncește doar pentru visele sale, ci le și trăiește.”, adaugă aceasta.

Cele 12 nuanțe din colecția Hollywood vor fi disponibile în variantele GelColor, Infinite Shine, Nail Lacquer și Powder Perfection.