CityVisionMagazine

iBrows Elixir™, primul produs-tratament 100% natural destinat regenerarii sprancenelor cu probleme de crestere

iBrows, primul studio din Romania dedicat exclusiv pensatului profesional, dezvaluie un concept de frumusete inovator, rezultat al experientei de 15 ani a lui Darius Stanese, fondatorul acestuia si promotorul solutiilor care au in vedere regenerarea, fortifierea si stimularea cresterii sprancenelor naturale: iBrows ReGeneration. Este vorba despre serviciul clasic de pensat profesional, realizat la cel mai inalt nivel, care are la baza tehnica smulgerii firelor de par, perfectata de Darius Stanese, care nu agreseaza pielea si care favorizeaza cresterea sprancenelor prin stimularea circulatiei pe zona respectiva, completat de un produs cosmetic revolutionar, cu actiune de reactivare a foliculilor pilosi adormiti, 100% natural si conceput de la A la Z in Romania, sub atenta supraveghere a lui Darius Stanese – iBrows Elixir. Numitorul comun: reconstructia sprancenelor naturale, chiar si in situatii care par fara speranta.

iBrows ReGeneration sau standardul de aur in pensatul clasic

Darius Stanese si-a inceput cariera de eyebrows designer la o varsta la care multi tineri inca nu stiau cum va arata drumul lor, fiind unul dintre profesionistii cu un talent innascut si mai ales cu o viziune capabila sa faca diferenta in universul frumusetii. Darius si-a construit parcursul profesional cu aceeasi meticulozitate, rabdare si atentie de care da dovada in timpul sedintelor de pensat profesional, dedicandu-se cu totul si insotind fiecare decizie de beauty, de o explicatie. Nu intamplator, tehnica care i-a devenit semnatura, este si cea mai complexa, provocatoare si dificila – pensatul clasic, cu ajutorul pensetei. Totul, la Darius, are un fundament solid. Si argumente puternice, palpabile.

Ambitionat de dorinta de a reda tuturor femeilor frumusetea sprancenelor naturale, Darius Stanese si-a concentrat eforturile in alcatuirea unui concept integrat de frumusete, care sa ofere solutii pe termen lung, cu rezultate vizibile in imbunatatirea conditiei si a aspectului sprancenelor, si mai ales cu aplicabilitate practica in cazuri extreme – sprancene tatuate, sau pensate ani la rand in mod excesiv, si carora nimeni nu le-ar mai fi dat vreo sansa de revenire, in mod natural, la o forma frumoasa, adaptata fizionomiei.

In toamna anului 2013, Darius Stanese inaugura primul studio dedicat in exclusivitate serviciului profesional de pensat clasic – iBrows, care includea si componenta educationala – iBrows School, in cadrul careia Darius preda propriul curs realizat de la 0, conceput atat pentru dezvoltarea tehnicii de lucru, cat si a viziunii estetice asupra sprancenelor. Succesul inregistrat de cursurile sustinute in Bucuresti, si numarul de cereri de participare tot mai mare, l-au determinat pe Darius sa organizeze sesiuni de cursuri intensive si in cele mai mari orase din tara, iBrows Training Tour, devenind astfel primul si singurul program educational complet (teorie si practica) dedicat in egala masura pasionatilor si profesionistilor. Un an mai tarziu, in 2014, Darius Stanese lansa in parteneriat cu Rubis Switzerland, lider mondial in productia de pensete profesionale, o penseta care ii poarta numele, cu un design imbunatatit de el  si realizata integral din titan, materialul perfect pentru penseta de inalta precizie.

Inceputul lui 2021, marcheaza o noua premiera in parcursul iBrows, Darius Stanese concentrand intreaga experienta acumulata in cei peste 15 ani de activitate, intr-un concept unic, menit sa duca lucrurile la nou nivel al performantei: iBrows ReGeneration.  In perioada lockdown-ului, Darius si-a pus intrebarea: Cum poate un serviciu de pensat profesional clasic, impins deja spre perfectiune, sa devina si mai bun? Raspunsul a venit initial in gluma, in mintea sa: Sa pui fire de par, acolo unde nu sunt. Asa s-a nascut iBrowsElixir™ si in acest fel, Darius a atins standardul de aur – sprancene care nu doar se incadreaza perfect trasaturilor fetei, ci care sunt readuse la viata prin intermediul stiintei. Pe de o parte stiinta de a smulge toate firele de par si tot puful din jurul noii forme, fara sa se rupa, pentru a stimula circulatia in zona sprancenelor si pentru a favoriza cresterea acestora – serviciul de 5* realizat la iBrows Studio si pe de alta parte, stiinta de a reactiva foliculii pilosi sa produca noi fire pe portiunile unde acestea nu mai cresteau deloc – produsul pentru acasa, iBrows Elixir™.

iBrows Elixir – cel mai puternic si sigur tratament de regenerare a sprancenelor, creat de la A la Z in Romania

De ce pe unele portiuni din spranceana firele se incapataneaza sa mai creasca? Unul dintre principalele motive este reprezentat de pensatul necontrolat, agresiv si in exces, care afecteaza ciclul de crestere al firelor de par si care poate provoca daune atat de mari foliculilor, incat dezvoltarea sa fie stopata pe o durata nederminata. Din experienta cu zeci de mii de cliente, Darius a observat ca 3 din 5 femei au probleme de crestere a sprancenelor, din cauza pensatului defectuos. Prin lansarea iBrows Elixir, Darius Stanese propune o noua modalitate de redare a frumusetii naturale a sprancenelor, cu rezultate garantate, sigure si care nu dispar in momentul in care produsul nu mai este utilizat.

iBrows Elixir este rezultatul colaborarii dintre Darius Stanese si un reputat laborator cosmetic, cu o experienta de 35 de ani in formularea de produse inalt performante, intreg procesul, de la idee, si pana la obtinerea formulei castigatoare, derulandu-se pe parcursul unui an intreg si fiind acompaniat de teste si de studii clinice. Darius Stanese a participat activ la fiecare etapa de lucru, dorindu-si ca primul produs care ii poarta semnatura sa se constituie intr-o inovatie absoluta si sa reprezinte chintesenta unui deceniu si jumatate dedicat artei pensatului profesional. Peste 50 de femei cu probleme de crestere a sprancenelor au alcatuit grupul de test, rezultatele inregistrate inclusiv pe sprancenele tatuate fiind uimitoare si neegalate pana in prezent de niciun alt produs cu actiune similara existent pe piata.

In ce consta actiunea iBrows Elixir™

Principiul pe baza caruia a fost conceput iBrows Elixir™ este acela ca regenerarea inseamna in primul rand crearea unui mediu favorabil dezvoltarii si cresterii. De aici si natura formulei produsului: ingrediente obtinute 100% din natura, care hranesc in profunzime foliculii de par, si care le ofera tot ceea ce au acestia nevoie pentru a-si relua functiile. Mai precis, pentru a produce din nou fire de par pe zonele pe care acestea nu mai crescusera de ani de zile. Desigur, totul sustinut prin studii clinice cu efecte dovedite la urmatoarele capitole: readucere la viata a foliculilor adormiti, fortifiere a firelor subtiri, accentuare a culorii firelor de par si stopare a caderii acestora.

iBrows Elixir™ este destinat cu precadere persoanelor care si-au pierdut speranta ca sprancenele lor vor mai creste vreodata, insa in egala masura este un produs excelent de ingrijire si pentru sprancenele naturale care au nevoie doar de un tratament de fortifiere, menit sa le imbunatateasca conditia – firele de par devin mai puternice, iar culoarea acestora se transforma dint-una terna si cenusie, intr-una vibranta si stralucitoare.

Care este secretul formulei iBrows Elixir™

iBrows Elixir™ este realizat din ingrediente patentate in Uniunea Europeana, 100% naturale, sigure, fara efecte adverse si certificate prin numeroase teste de laborator. Unele ingrediente sunt deja recunoscute pentru efectele lor benefice in procesul de regenerare al firelor de par, altele sunt descoperiri de data recenta, rezultate in urma celor mai avansate studii in domeniu.

iBrows Elixir™ contine o forma speciala de acid hialuronic, care actioneaza simultan pe trei niveluri, atragand si mentinand apa in celule, ajutand intrarea substantelor active din formula serului-tratament in piele, si formand o pelicula superficiala care impiedica pierderile hidrice si care maximizeaza eficienta produsului. De asemenea, concentratia mare de acid hialuronic asigura o absorbtie completa a tuturor ingredientelor, si de cinci ori mai rapida comparativ cu o formula fara acid hialuronic. iBrows Elixir™ se absoarbe intr-o clipita, fara ca aplicarea sa fie insotita de un masaj special al zonei sprancenelor. Produsul are textura fina, placuta, de ser; nu este uleios si poate fi folosit in deplina siguranta de catre orice femeie, inclusiv in sarcina.

Odata transportati la baza foliculului pilos, activii de origine naturala isi incep misiunea de “reeducare” si stimulare a functiilor acestuia, optimizand totodata intreaga activitate celulara. Extractul de agrise indiene Amla, impreuna cu extractul de alge Oarweed (contine peste 42 de minerale si fito-nutrienti, 18 aminoacizi, 12 vitamine si antioxidanti inalt performanti), echilibreaza glandele sebacee din jurul foliculului de par, potentand cresterea firelor atat din foliculii activi, cat si din cei inabusiti de sebumul in exces. Totodata, extractul Amla este responsabil cu procesul de reversie a imbatranirii foliculului de par, prezervand colagenul de tip 17a1 in interiorul acestuia si limitand astfel procesul de degradare. De asemenea, este stimulata si inmultirea celulelor pozitive de tip Ki67 in bulbul pilos, rezultatul fiind un par mai puternic, mai viguros, mai sanatos, mai gros, mai plin si mai stralucitor.

Pentru a transforma mediul inconjurator al foliculilor de par si al glandelor sebacee, intr-unul extrem de prielnic pentru regenerare, in formula iBrows Elixir™ a fost introdus si extractul de alge brune Channeled, care actioneaza in tandem extractele din germeni de grau si din soia. Algele brune Channeled sunt recunoscute pentru proprietatile lor intens detoxifiante si de contracarare a efectelor stresului oxidativ la nivel celular, iar germenii din grau si cei din soia, au un important rol in optimizarea activitatii biochimice din foliculul si din bulbul firului de par (in perioada de germinare, soia si graul contin cele mai mari cantitati de fito-nutrienti, enzime, vitamine, minerale si aminoacizi).

Efectele lui iBrows Elixir™ nu dispar in momentul in care produsul a incetat sa mai fie utilizat, iar acest lucru se datoreaza extractului de radacina de Calota chinezeasca, folosita inca din antichitate pentru incetinirea procesului de senescenta a celulelor. Senescenta reprezinta reducerea capacitatii de divizare a celulelor, iar radacina de Calota chinezeasca reduce considerabil acest efect.

Cum trebuie folosit iBrows Elixir™

Secretul reusitei consta in rabdare si consecventa, de aceea iBrows Elixir™ trebuie folosit minim trei luni, de doua pe zi, pe pielea demachiata si perfect curata. Serul tratament pentru regenerarea, hranirea si fortifierea sprancenelor este prevazut cu un aplicator special si un inel dozator, care asigura o utilizare igienica si usoara.

In functie de fiecare caz in parte si de istoricul individual, efectul maxim se obtine intr-un interval de timp cuprins intre 3 si 12 luni. Pentru cele mai bune rezultate, iBrows Elixir este recomandat sa fie folosit impreuna cu DermaRoller-ul din gama, o rola al carei capat este prevazut cu micro-ace din titan care creaza canalicule extrem de fine in piele, scopul fiind acela de a favoriza transportul ingredientelor active din ser, la baza foliculului pilos. Atentie insa: rola trebuie dezinfectata foarte bine cu alcool inainte de fiecare utilizare, iar zona sprancenelor nu trebuie sa prezinte leziuni. Dupa folosirea DermaRoller-ului, se aplica iBrows Elixir™, direct cu aplicatorul integrat in capac, astfel incat produsul sa ajunga pe piele la radacina firului de par.

iBrows Elixir™ si DermaRoller iBrows Elixir™ pot fi achizitionate online din sectiunea shop a site-ului iBrows – https://www.ibrows.ro/online-store/, la preturi promotionale de lansare, valabile pana pe data de 1 martie 2021.