CityVisionMagazine

CASA JAD lansează setul terapeutic de înfrumusețare din JAD XIUYAN Dark Green

Pornind de la deviza „Terapie prin răsfăț”, CASA JAD, brandul premium pe bază de pietre de jad ce promovează un stil de viață cu focus pe întreținerea sănătății, precum și pe redarea stării de bine, lansează un nou produs: un set terapeutic de înfrumusețare din piese de JAD XIUYAN. Setul conține masca facială, piatra Gua Sha și roller din jad. 

Este deja binecunoscut faptul că terapia cu JAD are la bază principiile medicinei tradiționale chineze. Ritualul de relaxare de tip rece // cald este benefic atât pentru frumusețe, cât și pentru sănătate. La început este răcoritor, energizant și tonifiant pentru piele, ulterior devenind cald, întrucât jadul preia razele infraroșii emanate de corp pentru a le redirecționa înapoi după ce le-a amplificat prin propria vibrație, totul fiind în corelație cu celulele umane,  reconfortant și relaxant muscular, la o temperatură ideală pentru ten.

Setul terapeutic de înfrumusețare reprezintă o alternativă sigură, eficientă și ușor de folosit chiar la tine acasă! Întrucât trecem printr-o perioadă în care este indicat să evităm spațiile aglomerate, aceste gadget-uri pot fi o soluție de îngrijire și răsfăț în confortul casei tale, amplificând beneficiile utilizării produselor de îngrijire a tenului de zi cu zi: creme și serumuri de hidratare.

„Am lansat acest kit terapeutic de-a dreptul miraculos din dorința de a le oferi femeilor oportunitatea de a se îngriji și de a-și oferi momente de relaxare și răsfăț cu efect de lifting facial chiar la ele acasă, nu degeaba încurajăm conceptul de SPA la tine acasă. Se pot observa îmbunătățiri la nivelul elasticității pielii, tenul devenind mai neted încă de la primele utilizări ale produselor.” – a punctat Nicoleta Magargiu (Co-Owner, CASA JAD)

Masca facială din jad

            Este ideală pentru ochii obosiți (în special în cazul expunerii prelungite la ecrane), insomnii, dureri de cap, semne faciale de oboseală, detoxiferea și înfrumusețarea tenului. Poate fi folosită pentru toate tipurile de ten, neavând niciun fel de contraindicații

Aplicată pe față, masca JAD XIUYAN Dark Green are următoarele beneficii: elimină senzația de tensiune a ochilor obosiți, relaxează mușchii, în acest fel fiind estompate ridurile profunde (de expresie) și semnele de oboseală de pe față. În plus, masca de jad îmbunătățește circulația sangvină (vaso-dilatație datorită căldurii înmagaziante și emanate de pietrele de jad), redă somnul odihnitor, ameliorează sau chiar îndepărtează unele dureri de cap și conducând la detoxifierea pielii. Înainte de aplicarea măștii se recomandă demachierea feței și ulterior menținerea acesteia timp de minim 30 de minute, iar pentru cei care au probleme cu insomnia, se poate dormi cu ea pe față. După fiecare utilizare, masca trebuie spălată cu apă și săpun pentru a îndepărta sebumul și toxinele emanate de piele, iar apoi se clătește cu apă rece pentru echilibrare genetică. Se usucă prin presare cu un material textil moale din bumbac. 

Piatra Gua Sha

Datorită Jadului XIUYAN, dispozitivul de lifting Gua Sha are rolul de a relaxa mușchii din zonele masate, generând căldură, stimulând totodată eliberarea toxinelor din adâncul mușchilor și al corpului, ceea ce permite corpului să hrănească zona local cu sânge proaspăt. Utilizată în mod regulat, piatra Gua Sha poate reduce la minimum liniile fine și ridurile, crește elasticitatea pielii și totodată îi oferă o strălucire de lungă durată. Pentru o simplă întreținere a tenului, Gua Sha poate fi folosită oriunde și oricând, începând de la o utilizare pe săptămână și până la utilizarea zilnică a acesteia, în funcție de nevoile și disponibilitea fiecăruia. Pentru ameliorarea tensiunii musculare de la nivelul feței, maxilarului sau a gâtului sau pentru diminuarea ridurilor se recomandă utilizarea zilnică sau chiar de mai multe ori pe zi.

Printre beneficiile utilizării pietrei Gua Sha se numără și: activarea sistemului limfatic, care transportă toxinele, precum și excesul de lichid departe de celule, pielea devenind mai netedă. Printr-un masaj profund și relaxat asupra mușchilor feței, Gua Sha stimulează fluxul sanguin subcutanat și circulația sanguină în țesutul moale sub piele, având deopotrivă beneficii anti-inflamatorii și asupra sistemului imunitar.

Roller-ul din jad

            La fel ca Gua Sha, rolele JAD datează din China secolului al VII – lea, iar cristalele sunt folosite în îngrijirea pielii de mii de ani. Majoritatea beneficiilor provin din faptul că este rece la atingere. Mecanismul este simplu: frigul restricționează fluxul de sânge într-o anumită zonă, iar presiunea împinge fluidul, cunoscut sub numele de limfă către ganglionii limfatici, care îl procesează și filtrează toxinele.

            Roller-ul din JAD poate avea efecte precum: scluptarea, tonifierea și redarea fermității pielii, intensificarea circulației, reducerea umflăturilor și a inflamației, îmbunătățirea elasticități pielii, ajutând produsele dermatologice să pătrundă mai bine în dermă.