CityVisionMagazine

TOMMY HILFIGER INSPIRA COMUNITATEA GLOBALA SA SE UNEASCA IN SCHIMBAREA SOCIALA PROPUSA PRIN CAMPANIA PRIMAVARA 2021 – ”MOVING FORWARD TOGETHER”

Tommy Hilfiger anunță lansarea campaniei Primăvara 2021, construită în jurul temei ”Moving Forward Together” pentru a crea un viitor mai bun. În distribuția campaniei se regăsesc figuri din zona activiștilor și a celor care susțin cauze sociale, toți luptând pentru o societate unde „nimic nu se pierde și toată lumea este inclusă”. Prin intermediul campaniei, fiecare persoană își împărtășește poveștile și călătoriile activiste din dorința de a inspira fanii să creeze împreună un viitor mai bun. Colecția este disponibilă în magazinele selecționate TOMMY HILFIGER  începând cu 1 februarie 2021.

„În timp ce ne aflăm într-unul dintre cele mai importante momente din istorie, trebuie să mergem înainte împreună (”moving forward together”) pentru a construi un viitor pentru generațiile următoare”, a spus Tommy Hilfiger. „Sunt mândru că această colecție, Primăvara 2021, este reprezentată de un grup atât de incredibil și divers de oameni care întruchipează acest mesaj. De-a lungul sezonului și nu numai, sunt încrezător că vor inspira fanii să realizeze schimbări semnificative și de lungă durată. ”

Creată în colaborare cu cei din distribuție, campania Primăvara 2021 TOMMY HILFIGER surprinde stilul fiecărei persoane aflată în spațiul în care se simte cel mai mult la fel de bine ca acasă – de la o sală de bal, la o plajă sau un studio de înregistrări. Această diversitate de locuri demonstrează modul prin care se poate face o schimbare socială pozitivă indiferent de mediul și comunitatea de care aparții. Set-up-ul imagistic al campaniei include zone precum Los Angeles, New Jersey, Londra, Paris, Berlin și Hainan, și a fost realizat de către fotografii locali Clara Balzary, Joshua Woods, Jana Gerberding, Ken Ngang și Tom Johnson. Ca modele au fost:

Colecția Primăvara 2021 TOMMY HILFIGER prezintă o gamă de materiale și tehnici de producție mult mai sustenabile. Materiale precum vîscoză EcoVero; poliester reciclat cu impact redus; țesătură Lyocell; bumbac organic; și finisarea derivată din plante BioCool continuă să ducă mai departe ambițioasa misiune de sustenabilitate a brand-ului.

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger și @TommyHilfiger.