CityVisionMagazine

Cum să fii mai frumoasă de Valentine’s Day

Trebuie să recunoști, pregătirile de Valentine’s Day nu înseamnă doar să arăți bine în această zi. Este despre tot felul de ritualuri mărunte de pregătire care te fac mai frumoasă și mai încrezătoare. Veștile bune sunt că atunci când ești bucuroasă, acest lucru se reflectă în exterior, tocmai de aceea câteva sfaturi de frumusețe sunt esențiale, mai ales în luna iubirii.

Am adunat câteva trucuri care să dea un boost stării tale de bine, cât și părului tău, indiferent de planurile pe care le ai pentru ziua de 14 Februarie: stai singură acasă, ieși la o cină romantică sau cu prietenii…Wella Professionals e aici pentru tine!

O baie de frumusețe

Începe-ți ritualul cu o baie în care poți adăuga niște uleiuri esențiale care să îți parfumeze pielea. Un iz de rozmarin la o întâlnire romantică iți va da mai multă încredere. Și pentru că e obligatoriu să ai și părul proaspăt spălat, aplică din belșug șamponul, apoi masca Oil Reflections de la Wella Professionals. Pentru un plus de efect asigură-te că ai scos surplusul de apă din păr, apoi amestecă această mască parfumată cu un conditioner de strălucire. Încălzește un prosop, pune-l pe cap și rămâi așa preț de 30 de minute. Clătește la final din abundență apoi bucură-te de mai multă luminozitate și strălucire.

Iubirea e în aer…dar și în păr

Dacă vrei o podoabă capilară de-a dreptul ravisantă iți recomandăm să aplici pe lungimi una sau două picături din uleiul Oil Reflections Luminous Reflective și să masezi ușor. Vei da un boost strălucirii din părul tău, îl vei face mai ușor și vei primi acel effect anti-frizz de care o să ai nevoie cu siguranță.

De Valentine’s day trebuie să strălucești

În timp ce masca iți asigură luminozitatea, un machiaj natural iți va oferi un look fresh și te va face să radiezi. Mai întâi aplică două picături de fond de ten pe dosul palmei, apoi întinde-l uniform pe ten cu ajutorul unui buffer. Daca ai la îndemână, ia o pensulă de machaij și scufund-o ușor într-un ulei facial mai light. Cu aceeași pensulă, ia și puțin fond de ten rămas pe dosul palmei tale, amestecă și aplică-l pe față pentru un plus de efect. Rezultatul este unul natural, fresh și incitant în același timp.

Pentru a-ți completa lookul colorează-ți buzele cu un ruj roșu. Este o culoare cât se poate de romantică și se întâmplă să iți facă și dinții mai albi. Încheie tot procesul cu un blush roz, ușor sidefat. Iți va oferi un efect de lifting.

Nicio zi fară o manichiură fresh

Nimic nu iți oferă un aer de prospețime mai mult decât o manichiură nouă. Așa că fii prevăzătoare, colorează-ți unghiile cu o seară înainte. Îți recomandăm nuanțele O.P.I Big Apple Red (un roșu provocator) sau Mod About You (un roz ce flatează orice nuanță de piele). Pentru a face lacurile mai rezistente, nu uita să pui mai întâi baza pentru unghii, iar la final, topul de strălucire care va sigila culoarea.  

Onduleurile iți completează look-ul

Un par ușor vălurit este suficient de romantic pentru o întâlnire în doi și destul de relaxat pentru ieșirea cu prietenii. Îl poți obține extrem de ușor, doar împletindu-ți părul după ce te-ai spălat pe cap. Lasă-l să se ususce în voie în timp ce te pregătești, apoi desfă ușor fiecare șuviță și finisează cu spray-ul EIMI Mistify Me Light pentru o fixare lejeră.

La mulți ani de Valentine’s Day!