CityVisionMagazine

Blondul rece perlat e cel mai cool

Pe cât de prețios, pe atât de greu de obținut și de întreținut. Blondul rece perlat este o provocare atât pentru hairstylist, cât și pentru cea care îl poartă. Și totuși, merită efortul! Deoarece această culoare este un adevărat spectacol vizual pentru ochiul oricărui privitor.

Blondul rece perlat este una dintre cele mai cerute culori în saloane. El se obține numai cu una sau mai multe ședințe de decolorare, în funcție de culoarea naturală a părului. Nu iți face griji dacă la prima decolorare vei observa acel galben-portocaliu, e perfect normal. Ba chiar el funcționează că o bază pentru decolorarea ulterioară.

Iubești aceasta nuanță dar nu vrei să te decolorezi în fiecare lună? În cazul acesta optează pentru rădăcini mai închise. Vei pastra acel aer proaspăt care iți place atât de mult, dar îl vei face și mai provocator.

Cum iți păstrezi lungimile la fel de strălucitoare că în ziua în care le-ai vopsit? Cu șamponul și masca Pearl Blonde din gama Toneplex de la Londa Professional. Cu ajutorul lor iți poți întreține acest blond spectaculos chiar și acasă.

Produsele din gama Toneplex sunt magice. Datorită tehnologiei Pro-Plex Noile ele sporesc nuanța părului și reconstruiesc fibrele deteriorate. Folosite atât în salon cât și acasă pentru corectarea și sporirea rapidă a culorii, acestea combină beneficiile principale din tehnologiile de COLORARE & ÎNGRIJIRE. Au la bază o formulă blândă, testată dermatologic, ce oferă rezultate de colorare de calitate înaltă + tehnologia Pro-Plex cu Acid Malic pentru a întări structura părului. Ele nu conțin peroxid, amoniac, silicon sau ingrediente derivate de la animale.

Șamponul și masca TONEPLEX Pearl Blonde de la Londa Professional au la bază pigmenți violet care reîmprospătează blondurile reci. Tehnologia Pro-Plex reface legăturile rupte, curăță părul gri și alb natural și corectează tonurile nedorite de galben, în direcția de argintiu. Unde mai pui că rezistă mai mult în păr, chiar și până la 6 spălări?

Pe un bob, în părul creț, în ombre sau balayage ori pe o tunsoare pixie, blondul rece perlat arată spectaculos. Este o nuanță care flatează orice podoabă capilară și strălucește în lumina soarelui ca niciuna din familia ei de culori.

Viață este mai frumoasă în nuanțe de blond. Vrei să te convingi? Contacteaza-ți hairstilistul Londa Professional.

TONEPLEX Pearl Blonde Shampoo –   55 lei

Toneplex Pearl Blonde Mask – 95 lei