CityVisionMagazine

Cum arată mic dejunul ideal?

Se spune că este cea mai importantă masă ori că reprezintă o sursă de energie pentru întreaga zi. Sunt de părere că fără o porție sănătoasă de mâncare nu putem fi în formă maximă. De câte ori nu ne-am trezit deja obosiți?! Și ce am făcut în acest sens? Am băut o cafea pe fugă. De asemenea, este important să știm cum ne luăm cel mai bine aportul de energie din alimentele indicate spre a fi consumate dimineața. Deși ideea de a mânca o brioșă la cafeaua de dimineață sună apetisant, poate ar fi mai bine să optăm pentru un mic dejun cât mai natural, încercând să ne luăm aportul necesar de zahăr din fructe.

Și ce poate fi mai bine pentru noi și pentru sănătatea noastră fizică și psihică decât schimbarea obiceiurilor la început de an? Avem nevoie doar de un motiv pentru a schimba ceva, oricât de mic ar fi.

M-am decis să acord mai multă importanță dimineților mele, să mă bucur în tihnă de un nou început, așa că am luat măsuri și am căutat o variantă care să mi se potrivească. Am descoperit brandul Mixit, care e cunoscut ca fiind singurul de pe piață ce oferă posibilitatea clienților săi de a realiza propriul amestec, fie el de musli, terci de cereale sau fructe liofilizate. Este o companie creată prin anul 2010, în Cehia, care pune suflet în crearea fiecărui produs în parte, iar acest lucru se reflectă atât prin gustul delicios, cât și prin aspectul deosebit al ambalajelor.

Cine se află în spatele acestui proiect neobișnuit?

„Suntem doi tineri, Tomas și Martin, foști colegi la Universitatea de Științe Economie din Praga. La scurt timp după absolvire, am venit cu ideea creării unui proiect unic pe piața din Cehia și care dorea să aducă beneficii adevărate clienților săi. În prezent, există multe proiectele promițătoare, cu oameni entuziaști în prim-plan și oportunități solide pentru a reuși, cu investitori care vor deveni acționari în afacerea emergentă. Am refuzat. Dorim să construim noi singuri o afacere de la zero, în ritmul nostru. De aceea, finanțarea se realizează din surse proprii sau familiale. De la lansare, în 2010, până în prezent, suntem implicați personal în aproape toate activitățile din companie, tocmai pentru a ne asigura de satisfacția clienților noștri.

Încă de la început, am depus tot efortul să construim o relație prietenoasă cu clienții, oferindu-le mai mult decât simpla achiziție online. În afară de ingredientele gustoase și de calitate, a căror selecție a durat aproape un an, dorim să furnizăm și o experiență plăcută. Ne străduim ca vizitatorul site-ului nostru web să se bucure de crearea propriului amestec, așteptând cu nerăbdare comanda lui, să fie interesat de ambalajele noastre și, mai ales, să deguste produsele și să revină. Între timp, studiem cu atenție orice detaliu ce ar mai putea fi îmbunătățit pentru a ne satisface clienții. Mixit se bazează pe dorințele voastre, așa că nu ezitați să ne spuneți sau să evidențiați orice nemulțumire sau lipsă, dorim să avem șansa de a o corecta.”

Eu am ales mixul aniversar – conține cele mai populare nouă ingrediente (căpșuni crocante, zmeură, banane, afine dulci, nuci pecan, bobițe de ciocolată amăruie și un mix de chipsuri de ciocolată) într-o cutie aurită, care poate fi folosită ulterior la stocare și mixul exotic cu fructe liofilizate (lychee, banane, dude, ananas, căpșuni, fructul dragonului, mango, physalis și felii de cocos).

Unde îi găsiți?