CityVisionMagazine

Ce ai putea păți într-o zi fără conexiune digitală?

Când ai încercat ultima oară să te debranșezi de la rețea, măcar și pentru o zi? Chiar dacă ai făcut-o ai trăit tot timpul cu ideea că vei putea reveni a doua zi și să te reconectezi cu lumea. Ce ar fi dacă de mâine toate astea ar dispărea? Stilul de viață, moda, sănătatea, spălatul rufelor, distracțiile, toate sunt conturate din ce în ce mai mult de tehnologie. Aceasta ne oferă sprijin în tot ceea ce ne dorim să facem, iar viteza cu care aceasta s-a dezvoltat în ultimii 50 de ani ne poate lua prin surprindere. Se spune în multe articole cum că fără electricitate am intra rapid in colaps și arată dependeța de rețeaua electrică, însă cum ar fi viața noastră fără acces la tehnologie?

Orice alegere am lua în viață trebuie să contrabalansăm cu alte decizii pentru a putea menține un echilibru. Cu alte cuvinte ce câștigi pe o parte, pierzi pe alta! Fără tehnologie ne-am întoarce cu sute de ani în trecut, iar utilizarea de prea multă tehnologie ne poate afecta sănătatea atât fizică cât și psihică.

Ce ține de noi să menținem acest balans corect? Unde tragem linie dispozitivelor digitale în viața noastră, cât de mult le permitem accesul copiilor? Ce efecte pot avea asupra noastră pe termen lung? Cum ne ferim de efectele potențial nocive și cum integrăm beneficiile lor?

Toate aceste întrebări vor fi scoase la suprafață de Ela Crăciun, Tily Niculae și Ana Maria Ivan într-un nou tip de matinal online N Vision, sâmbătă pe 30 ianuarie, ora 10:00. Puteți descoperi toate detaliile și cum a fost impactată viața celor trei doamne alturi de invitatele lor: Dr. Andreea Ciubotaru și Dr. Danilea Cioplean, înregistrându-vă gratuit la acest eveniment. Iulia Ionescu va scoate în dezbatere toate statisticile, iar Chef Foa va balansa apetitul pentru gusturile bune și bunul gust într-o sesiune de cooking pentru toată familia. Vă puteți înregistra accesând linkul: