CityVisionMagazine

DACĂ ÎȚI PLACE BALAYAGE, VEI IUBI ILLUMINAGE, NOUA COLECȚIE A IONELEI CHIRIAC

Ești pregătită să duci balayage-ul spre lumină? Vrei să știi cum arată un styling sofisticat, soft și luminos, creat cu singură tehnică de colorare care îți permite un astfel de look?

Colecția ILLUMINAGE este răspunsul părului sărutat de soare în viziunea Ionelei Chiriac, Trainer Wella Professionals România. Este vorba despre o colecție de nuanțe naturale și stylinguri soft, romantice, care scot în evidență cea mai folosită tehnică de colorare din acest an – ILLUMINAGE. Aceasta duce blondul spre alte cote și îl desemnează ca un serviciu de top care înglobează tendința actuală de balayage.

image

Cum funcționează ILLUMINAGE?

ILLUMINAGE personalizează și accentuează anumite zone ale coafurii cu scopul precis de a crea un mix de nuanțe naturale. Rezultatul este un păr luminos și strălucitor. De cele mai multe ori acesta pornește de la o rădăcină închisă, cu șuvițe luminoase, care vin să încadreze perfect forma feței. Balayage-ul capătă acum o nouă formă cu ajutorul tehnnicilor de luminozitate și tonalitate, printr-o paletă diversă de culori. Ce are special? O gamă largă de nuanțe deschise și naturale, complementate de tonuri lejere, care i-au permis traierului Wella Professionals să obțină culori multidimensionale.

Pentru colecția Illuminage am ales 3 tipologii de fete, cu pasiuni diferite și stiluri de viață deloc asemănătoare.  Motivul? Pentru că prietenii nu îi alegem în funcție de înălțime sau de culoarea ochilor, îi alegem pentru timpul de calitate pe care îl petrecem împreună. Iar părul are o importanță foarte mare la starea generală de bine.„, spune Ionela Chiriac.

image

Cu ajutorul tehnicii ILLUMINAGE nu doar colorezi părul ci îl iluminezi!

De la albastrul cerului și până la verdele naturii, culoarea, în toate nuanțele ei, ne alimentează creativitatea. Iar lumina ne influențează viața și modul în care ne simțim. Illumina Color a surprins întotdeauna magia luminii, iar culoarea premium de la Wella Professionals reflectă acum lumina surprinzând toate culorile spectrului. Acum, Wella Professionals reinventează tehnica balayage, prin Illuminage, un balayage natural şi luminos.

Ai toate motivele să alegi ILLUMINAGE!

–        Pentru că evidențiază liniile de contur, accentuează şi încadrează faţa;

–        Oferă o deschidere treptată către lungimi şi vârfuri generand acel efect de păr „sărutat de soare”;

–        Cu ajutorul Illumina Color se crează tranziţii delicate de culoare, ce accentuează nuanţele naturale.

Nu colora părul, pune-l în lumina soarelui cu noua colecție ILLUMINAGE creată de Ionela Chiriac, Trainer Wella Professionals România!

FII LA CURENT CU TOATE NOUTĂȚILE WELLA PROFESSIONALS!

Te așteptăm pe Facebook și Instagram pentru inspirație.

Pagina de Facebook:      https://www.facebook.com/ProfessionalBrands.WellaProfessionals

Grupul de Facebook:      https://www.facebook.com/groups/WellaPassionistasRomania

Pagina de Instagram:     @wellahair_ro

Pagina de Instagram:     @chiriac.ionela