CityVisionMagazine

THE BOLD – NUANȚE DE PĂR PENTRU FEMEILE CARE ȘTIU CE VOR

Be BOLD, be you, be beautiful! Îndrăznește să fii tu, alege să fii bine cu tine însăți și cu look-ul tău. Nu ezita să îți urmezi instinctul și să te bucuri de culoare în toate formele ei. Iar la nivel de coafură și tendințe în nuanțe de haisrtyling, mergi pe mâna experților. Inspiră-te din propunerile stiliștilor Londa Professional, Cristina Parinică și Gabriel Ilie. Ei au creat colecția THE BOLD – un manifest creativ despre tehnici de colorare, styling și atitudine. Un total look pentru femeia care îndrăznește.

Blond, arămiu și roșcat – trei paliere de culori vibrante, creative, pentru femei care își doresc în permanență să experimenteze lucruri noi, să exploreze și să iasă în evidență nu doar prin atitudine ci și prin look-urile lor. Colecția THE BOLD este o propunere feminină și îndrăzneață a celor doi traineri Londa Professional, care și-au pus amprenta în ceea ce privește tehnica de colorare, dar și în stylingul de salon: două elemente fundamentale care au dus la un look final armonios ușor de realizat și de purtat.

”THE BOLD este un preview la ceea ce ne dorim să aducem pe viitor în cursurile Londa Professional. Pe lângă tehnicile actuale (Balayage, Foils, AirTouch,) sunt femei care iși doresc un păr uniform, iar paleta noastră de culori este super creativă și plină de emoție. Cu această colecție, îmi doresc să putem arăta cum mutăm arta părului de la evoluție la revoluție”,  spune trainerul Londa Professional, Cristina Parinică.  

„În acest an se poartă ceea ce te pune în valoare”, declară Gabriel Ilie, trainer Londa Professional. ”Direcția principală? Un balayage în tonuri nude sau reci, însoțit de volum, reprezintă un MUST HAVE.Culoarea va fi pusă în valoare de tunsori drepte până la umăr, sau în trepte foarte fine cu bretoane lungi”, adaugă stilistul.

„Țelul meu este să creez coafuri care să facă orice femeie să se simtă frumoasă și feminină. Și pentru că părul este precum planșa unui pictor, îmi doresc ca atunci când îl colorez să îi scot în evidență tot ce are mai bun, iar cea care îl poartă să conștientizeze că el este cel mai de preț accesoriu pe care îl deține”, adaugă stilistul Gabriel Ilie.

Forță, pasiune, culoare – colecția THE BOLD by Cristina Parinică și Gabriel Ilie, traineri de top Londa Professional România,  este o declarație a femeii puternice, care în anul 2021 se reinventează și îndrăznește la mai mult.