CityVisionMagazine

Noua tehnologie System Professional LipidCode – frumusețe născută din știință

Regenerarea, sănatatea și repararea părului sunt principalele beneficii pe care femeile le așteaptă de la produsele lor de îngrijire. Începând cu anii ’80, industria de înfrumusețare s-a concentrat pe cheratină și pe rolul ei în cadrul produselor de îngrijire, însă ultimele cercetări în domeniu arată că altele sunt ingredientele fundamentale pentru regenerarea podoabei capilare.

Lipidele acționează în și din interiorul părului. Ele sunt cele care determină păstrarea intactă a cheratinei. Un lucru este sigur: lipidele sunt rare, așadar ele necesită o reaprovizionare constantă, tocmai pentru a menține părul strălucitor, puternic și hidratat.

System Professional integrează acum, în premieră, în cadrul liniilor sale de produse tehnologia patentată LipidCodeTM. Rolul ei? Să repare, să regenereaze și să ofere părului cu până la 10 ori mai multă rezistență la rupere; lăsându-l cu până la 60% mai neted și oferindu-i cu până la 20% mai mult luciu după folosire constantă.

Ești curioasă să afli ce reprezintă LIPIDCODE COMPLEX? O tehnologie brevetată, care include lipide cu rolul de a le completa pe cele naturale pierdute din păr, care acționează ca un ciment ce ține împreună „cărămizile” de cheratină. Este vorba despre un amestec de două lipide identice părului, Glyceryl Monooleate și Acid Oleic, cu rolul de a-l reconstrui din nucleu și ingrediente active țintite, pentru beneficiile oferite părului și scalpului:

Performanță de ultimă generație. Prin utilizarea lipidelor identice părului pentru a-l umple din nucleu, produsele System Professional asigură un păr mai sănătos, mai rezistent.

Textura produselor oferă o experiență senzorială. Cu un parfum delicat, produsele utilizează un amestec alchimic între parfumul de bază floral și note distincte de accent, care le completează beneficiile. Deoarece sunt de părere că ritualul de frumusețe ar trebui să fie unul memorabil, specialiștii System Professional au dezvoltat pentru fiecare produs cea mai fastuoasă textură pentru a răsfăța simțurile, astfel încât să ne bucurăm de o experiență unică nu doar la salon, ci și acasă.

DERMA, FIBRA, FORMA și EXTRA sunt cele 4 linii de produse care promit să ofere:

Tehnologia LipidCodeTM – frumusețe născută din știință. NOU de la System Professional.