CityVisionMagazine

Pentru piele, împreună… chiar și de Sărbători

Anul 2020 a fost dificil din toate punctele de vedere, schimbându-ne stilul de viață și obiceiurile pe care le aveam în trecut, însă un lucru a rămas constant de Sărbători: bucuria de a petrece timp alături de cei dragi indiferent de locul în care ne aflăm. Atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă ne învăluie încă de la începutul lunii decembrie odată cu primele cumpărături și liste de cadouri. Doar așa avem timp să explorăm universul fermecat al Crăciunului. Și cum fericirea începe cu noi, e important să strălucim de sănătate și mai ales de frumusețe.

Rutina pe care o propunem astăzi este formată din Atoderm Ulei de duș, un produs foarte apreciat din portofoliul BIODERMA și Atoderm Intensive Balsam, care a cucerit multe inimi datorită texturii ușoare și catifelate.

Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei, un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea.

1. Atoderm Ulei de duș calmează și protejează împotriva agresiunilor externe datorită formulei sale exclusive compuse din biolipide vegetale, vitamina PP și brevetul Skin Barrier Therapy. Biolipidele vegetale calmează senzația de etanșeitate, cresc rezistența pielii prin reîntregirea filmului hidrolipidic al pielii. Vitamina PP stimulează sinteza de lipide și ajută la refacerea barierei protectoare pe termen lung. Brevetul Skin Barrier Therapy limitează adeziunea şi proliferarea Stafilococului Auriu, responsabil de agravarea iritațiilor.

2. Atoderm Intensive Balsam calmează senzația de mâncărime și inflamația, hrănește intens bariera cutanată și face pielea să se simtă mai confortabilă și să devină mai puternică pe termen lung. Produsul este indicat pentru toată familia (cu excepția nou-născuților prematuri).

Află mai multe : https://www.bioderma.com.ro/