CityVisionMagazine

Coafuri festive pe care trebuie neapărat să le porți

Ți s-a întâmplat de multe ori să ai impresia că toate petrecerile de sfârșit de an se aseamănă între ele, ca și cum s-ar derula după același scenariu? Ei bine, în acest an vom avea parte de niște sărbători atipice, mai ales de Revelion.

E primul party virtual la care vei participa? Ai emoții pentru că nu știi cum se va derula? Totul depinde de tine, de cei care iți vor fi alături și de starea voastră de spirit. Prin urmare pregătește-ți ținuta, alege-ți stylingul, curând vei avea parte de cea mai neobișnuită, dar poate de cea mai reușită petrecere din acest an.  

Chiar dacă vorbim despre o întâlnire virtuală, părul tău trebuie să arate impecabil. Cum și în ce fel trebuie să fie aranjat? Iată câteva look-uri festive propuse de către hairstilii Wella Professionals, Mihai Badin și Alina Iulia Călin:

1.Valuri pline de farmec

Clasică dintr-un motiv bine întemeiat, acest gen de coafură se obține și se întreține extrem de ușor. Iar impactul este unul spectaculos. Pentru a beneficia de bucle fară cusur, care să reziste la fel de mult ca și petrecerea la care participi, pregătirea este cheia. Mai întâi aplică un strat de spumă EIMI Natural Volume pe părul zvântat pentru a-ți oferi control, apoi pulverizează EIMI Thermal Image și usucă-ți părul cu foehnul. Placa este cea care va crea acele valuri lejere, dar spectaculoase, dacă o ții vertical, pe lungimea părului. Încheie operațiunea cu sprayul EIMI Oil Spritz pe care îl pulverizezi mai întâi în palme, apoi presezi ușor lungimile pentru efect anti-frizz și strălucire.

2. Doar prinzi părul și coafura este gata

Experimentează cu ajutorul agrafelor. Chiar dacă au fost create pentru purtarea de zi cu zi, ele reprezintă cel mai în vogă accesoriu al momentului. Pentru a obține acest look crează câteva onduleuri cu aspect ”neterminat ” apoi adaugă textură cu o adiere de EIMI Dry Me. Poziționează mai apoi agrafele într-o formă triunghiulară și pulverizează EIMI Mistify Me pentru fixare.

3. Împletitura semnătură

Când vine vorba despre coafurile de petrecere, un styling spectaculos va fi întotdeauna o alegere bună. Reține minte acest lucru pentru zilele în care vrei să adaugi un touch glam look-ului tău. Această coadă lăsată pe spate este perfectă deoarece crează efectul de volum. O poți crea cu ajutorul șamponului INVIGO Volume Boost Bodifying, cu o mască pentru hidratare, iar la final cu spuma Bodifying pe părul ușor zvântat. Nu uita la final de împletitura semnătură!

4. ”Coada” de cal reinterpretată

Simplă dar de mega efect, poți obține acest gen de styling dacă dai puțin volum rădăcinii cu EIMI Mistify Me Light. Prinde părul la nivelul cefei, dar lasă câteva șuvițe libere în față. Aplică mai apoi pe ele o cantitate mică de EIMI Perfect Me pe toată lungimea pentru protecție termică și ondulează-le cu ajutorul unui styler. 

5. THE GLASSY LOOK – un păr neted și strălucitor precum sticla

Părul strălucitor și neted a întors întotdeauna toate privirile, mai ales dacă vorbim despre un blond arctic. Pentru a obține acest look curăță și tratează părul cu Șamponul și Masca Deep Nourishing din gama INVIGO Nutri-Enrich, apoi pulverizează EIMI Thermal Image de la rădăcină pentru protecția termică în timpul uscării cu foehnul. La final îndreaptă perfect lungimile cu o placă de păr și pulverizează puțin EIMI Glam Mist pentru un aspect strălucitor.

Pentru mai multe tipsuri și coafuri care să te inspire accesează pagina de Instagram @wellahair_ro sau pe cea de Facebook @WellaProfessionals.

FOTO: coafuri realizate de Mihai Badin