CityVisionMagazine

De Crăciun, răsfață-ți simțurile cu măștile de față 7th Heaven

Cu toate că 2020 a fost un an dificil din toate punctele de vedere, schimbându-ne total stilul de viață, un lucru a rămas constant de Crăciun: bucuria de a petrece timp cu cei dragi indiferent de locul în care se află. Atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă te învăluie încă de la începutul lunii decembrie odată cu primele cumpărături. Doar așa vei avea timp să explorezi universul fermecat al Crăciunului. Și cum fericirea începe cu tine, nu uita că pentru a-i întâmpina pe ceilalți cu bucurie e important să radiezi de sănătate și mai ales de optimism. Hai la joacă pe tărâmul 7th Heaven: alege o mască de față cu un ambalaj jucăuș, cheamă-ți partenerul de viață și începeți un joc de Twister care cu siguranță vă va aminti de copilărie. Produsele se găsesc în portofoliul magazinului online – www.noriel.ro și conțin ingrediente naturale.

Introducerea măștilor faciale în rutina de îngrijire a tenului nu este benefică doar pielii, ci poate fi și o modalitate ideală de a te relaxa la finalul unei zile obositoare. Cu toate acestea, așa cum se întâmplă în cazul multor altor produse destinate femeilor, trebuie să te asiguri că utilizezi produsul potrivit pentru tenul tău și că nu îl folosești în mod excesiv. În ziua de astăzi există măști care se adresează unor anumite zone ale feței, care se folosesc pentru a elimina impuritățile, pentru a calma și hidrata pielea și multe altele. Iar propunerile 7th Heaven conțin ingrediente dintre cele mai variate și parfumate, acoperind toate nevoile tenului: grapefruit roz, cocos, cărbune, argilă, cactus roz sau chiar aur de 24 K. Da, da! Ai citit bine! Masca de față 7th Heaven Renew You 24 K Gold este infuzată cu aminoacizi puternici care sprijină funcționarea în mod natural a pielii și în același timp o hidratează. Tenul devine mai ferm, radiant, plin de viață!

O altă propunere este masca spumă detoxifiantă cu cărbune realizată din material textil, mixat cu anason și oxigen purificator. În momentul expunerii la aer bulele și spuma își fac apariția și pătrund în profunzimea porilor.

Mai găsești și:

7th Heaven este mai mult decât un brand care îți oferă o simplă mască de față ideală pentru tipul tău de ten. Compania și-a propus să aducă pe piața românească tratamente de înfrumusețare pentru față, păr și picioare create de specialiști, pe baza unor ingrediente naturale eficiente pentru fiecare tip de ten. 7th Heaven sărbătorește diversitatea prin crearea măștilor de față și tratamentelor inspirate din toate colțurile lumii.

De peste 30 de ani, 7th Heaven luptă împotriva testării produselor cosmetice pe animale. Toate produsele sunt acreditate cruelty free, pentru că acest brand știe că frumusețea începe din interior. Asta înseamnă dragoste și grijă pentru noi înșine, dar și pentru mediul din care facem parte. Tratamentele 7th Heaven au fost create pentru a oferi tuturor utilizatorilor ocazia de a-și trata pielea cu dragoste și grijă, rapid, ușor și convenabil.

Așadar, măștile de față 7th Heaven sunt ideale înainte și după sărbători, dar și în general, cel puțin o dată pe săptămână, pentru că ne ajută să oferim pielii noastre dragoste și îngrijire.

În plus, site-ul www.noriel.ro este ideal pentru cumpărăturile de sezon, care pot conține măști de față și alte produse de înfrumusețare.